Estarit: Lappeenranta voisi mainostaa lentokenttää dronen lennätyspaikkana. Täällä ne ei häiritsisi lentoliikennettä

Talvi on kiva, kun ei ole allergiaa, eikä kylmyys haittaa niinkään. Kesäkin on kiva, mutta vähän turhan kuuma välillä ja allergiaa pukkaa alkukesästä.

Lappeenranta voisi mainostaa lentokenttää dronen lennätyspaikkana. Täällä ne ei häiritsisi lentoliikennettä.

Onko keskusta todella sitä mieltä, että hoivakotien ongelmat ovat työntekijöiden syytä! Olen sydänjuuriani myöten niin loukkaantunut.

Jos puoliperävaunuyhdistelmän kantavuus on 30 tonnia, niin 3 700 tonnia muovijätettä tarvitsee 123 ppv-yhdistelmää. Se on kaksi kilometriä pitkä letka. – Rekka

Eksote on fiasko. Mikään ei kuulu kenellekään. Kukaan ei vastaa mistään. Päivän omaisen matkassa kulkeneena ja hänet sinne "heitteellejättäneenä" oksennan, enkä Noro-viruksen takia.

Vanhuksilla tehdään tänä päivänä kovaa bisnestä. Pitäisikö lähteä "osingoille"?

Saipa on näköjään juuri siinä keskikastia. Edessä 7 ja takana 7. Jännä nähdä, mihin pojat jaksavat.

Miksi Saipan kotipeleissä istumakatsomon päädyssä seinää pitää kiinni kaksi poliisipartiota? Järkkäreitä siellä jo on. Valitetaan, ettei ole määrärahoja ja tarpeeksi poliiseja.

Matti Kurkelan esimerkki osoittaa, että suomalaisen päätöksenteon suurin ongelma on kateus: hyvääkään aloitetta ei voi kannattaa. jos esittäjänä on "väärä" henkilö tai "väärä" puolue.

Jos paikallisliikenteellä on käyttökertoja 1,7 miljoonaa vuodessa ja lentoliikenteellä enintään muutama kymmenentuhatta. Kumman tukeminen menee tarpeeseen, arvon päättäjät?

Hallitus jo tullessaan ilmoitti, että seuraavat vuodet pannaan talous kuntoon. Tietää leikkauksia kaikilta. Ei turhia lupauksia, vaan rehellistä puhetta.

Ilmastokaupunki, lentoliikenteeseen riittää miljoona helposti, mutta ei joukkoliikenteeseen. Puheet ja teot eivät kohtaa.

Siinähän se vaalikausi vierähti ja valmista ei tullut. Kokoomus vaati valinnanvapautta ja keskusta maakuntauudistusta. Eivät osanneet sopia ja ammattitaito petti. Sote ei ole parin puolueen sopimus.

Nyt tarvitaan Eksotelle yleislääketieteen erikoislääkäreitä pikaisesti seulomaan avuntarvitsijoita. Silloin saadaan maksimaalinen hyöty.

Kai kaupunki maksaa taksimaksut, jos heinäkuussa eivät bussit kulje? Maksan kyllä 54 euroa bussikortin verran, mutta loput saanee kaupungilta.

Pääministeri Sipilä (kesk.) sanoo että hoivayhtiöiden johtajat ottavat vastuun. Eli käärivät miljoonapalkkiot, ei korvausvelvollisuutta eikä oikeudenkäyntiä. Aivan kuten politiikassa.

Olisiko syytä tarkistaa myös kehitysvammaisten hoitokodit. - Lumihiutale

Vai saunaton syyskuu, pyhäinhäväistystä. – Saunaproffa