Estarit: Ei kai kukaan ole niin hölmö, että uskoo 50 miljoonan riittävän keskustan areenaan

Kun niin kuumeisesti halutaan kiekkoilijoille hallia ihan paraatipaikalle, niin mikä on näiden pelaajien verokertymä kaupungin pussiin? Pitäähän kunnan saada vastinetta puolin ja toisin.

Kaupungin tehtävä on tarjota nuorille ja lapsille mahdollisuudet harrastaa jääurheilua. Ei rakentaa isoa hallia liigajoukkueelle bisnestarkoitukseen. – Kaupunkilainen

Ei kai kukaan ole niin hölmö, että uskoo 50 miljoonan riittävän keskustan areenaan. Ihan oikeesti?

Ei jäähallia keskustaan. Älytöntä rahan jakamista jääkiekkoon ja teatterille. Ja säästöt otetaan varmaan lapsilta ja nuorilta.

Jäähallin sijoituspaikkavertailu tehty täysin ajaen kansiareenaa. Osa kustannuksista jätetty tarkoituksella pois, kuten parkkihalli. Siitä tulisi todella kallis investointi, 50 miljoonaa ei riitä.

Lapset laitetaan kotapäiväkoteihin, kun koulut ja päiväkodit homeessa. Ja samaan aikaan mietitään kansiareenaa. Äly hoi !

Mikään taho tai konsultti ei pysty sanomaan lopullisia miljoonakustannuksia järjettömälle hallirakennelmalle Lappeenkadun päälle! Hulluus huipussaan! Ehdoton ei keskustan tukkivalle mammutille!

Näilläkin puutteellisilla kustannuslaskelmilla kisapuiston ja keskustan hallien hintaero on noin 15 miljoonaa. Missä ovat kunnallistekniikan kustannukset?

Älkää nyt hyvät lappeenrantalaiset laittako jäähallia keskustaan! Huhhuh.

Iso kiitos teille, jotka osoitatte tukenne ja myötätuntonne viljelijöitä kohtaan. Se tuntuu hyvältä ja auttaa jaksamaan. - Emäntä

Perusta ihan vapaasti vaikka porsastuotantoa harjoittava yritys, niin saat ne himoitsemasi tukiaiset. Osta konkurssikypsä maatila ensin. Niitä riittää varsinkin ensi talven jälkeen.

Miksi parkkihallin kustannuksia ei ole ilmoitettu suunnitellun Areenan suhteen? Jäävät kuitenkin kaupungin maksettavaksi ainakin suurelta osin. Rehelliset kustannusarviot, please.

Kyllä muutkin EU-maat maksavat tukia maanviljelijöilleen. Omavaraisuus kunniaan. Jaksamista viljelijöille.

Päättäjät järki käteen ja jäähalli Kisapuistoon.

On meillä hienoja kansanedustajia, kun nostavat perusteettomia kulukorvauksia. Kiva tietää, mihin verorahat menevät. Koko kansanedustajisto vaihtoon ensi vaaleissa!

Talviajan kannattajien onnenpäivä koittaa lokakuussa, kun ilta pimenee kerrasta tunnilla.

Kiitos Olli Saarela! Sanoit (17.9. ES) kaiken kuin on. Surullista, niin surullista, että Ihminen on myyty rahalle. – Mummo 73 v

Ja taas kävi leikkuri pieniin eläkkeisiin, kun hallitus julkisti vuoden 2019 budjetin! Miettikää hyvät ihmiset, miten äänestätte tulevissa vaaleissa!