Estarit: Isoissa kaupoissa turvaväli toimii – Olisi hyvä jos kaupat pitäisi joka toisen kassan auki niin olisi turvaväli myös siinä

Kertakäyttöiset hanskat on varmaan kivat tehdä ostoksia. Mutta älkää pyyhkikö nenäänne niihin ja jatkako ostoja.

Sosiaali ja terveysministeriön koronakirje saapui. Ei suinkaan postin mukana vaan toisen jakajan mukana ja mainoslehden välissä. Moneltakohan kirje meni mainoksen mukana suoraan paperinkeräykseen. Siltavahti

Mikä on näiden asiantuntijoiden kohdeyleisö? Toimittaja kysyy kysymyksensä ja vastaus usein kuuluu: sitä ei kukaan tiedä, mutta... Satua tulee tuutin täydeltä. Minkä koulutuksen tämä vaatii?

Kertäkäyttömuoviastioiden ja -pussien käyttö johti ympäristökatastrofiin! Nyt hengityssuojamien kertakayttö johti Suomen katastrofiin!?

Välttäkää kovakuntosia ihmisiä, sillä heidän hapenottokykynsä on niin korkea, että he voivat kantaa virusta huomaamatta?!

Huomioithan muut ihmiset ja pidät turvavälin myös linja-autolla matkustaessa. Jätä tyhjä penkkirivi väliin silloin kun se on matkustajien vähyyden vuoksi mahdollista. Kiitos.

Presidentti ja hallitus. Onhan Uusimaa-eristys 13.5. asti? Onhan? Koronaviruksen leviämisen jarrutus vielä, että äidit, mummut ei sairastu. Hyvää kesää!

Rivitaloissa on lämmitettävä vielä riittävästi pitkään, kun kosteus nousee huoneisiin vesisen talven jälkeen. Miksi eivät sokkelin vierustoja korjaa?

Osaamme ostaa mitä tarvitsemme ilman mainoksia. Postinen mainoksineen älä tule, kun pyydämme. Posti usko jo, ettei mainoksia ongelmaksi! lomalainen

Taloyhtiössä elämä vaatii viisautta. Kun työnnyt väkisin naapurin asioihin ja sitten puhut heistä muille naapureille, juoruat. Et auttaja, olet häiriö.

Kauppaan todella yksi ostoksille ja apu kassan ulkopuolelle. Tavarat hihnalta takaisin kärriin, jos ostoksia on runsaammin. Pakkaaminen turvavälin takana. Mikä tässä on niin vaikeaa?

Ihan pelottaa tuo rahan jakaminen. Mikä on kontrolli vai mennäänkö kassan kautta? Yrityksille on helpompi jakaa, niistä saadaan vaikka edellisen vuoden vastaava tulos pohjaksi. Yritystuet pois.

Järjetöntä tilata suojaimia Kiinasta hoitoalalle. Eu-standardit on niin kovat. Nythän maksamme kaksinkertaisen hinnan, kun aloitetaan valmistaa niitä jossain eu-maassa. Kiinakin haluaa korvauksen omistaan. Wishistä olisi saanu vielä halvemmalla.

Konsta Pylkkänen Havukka-Ahosta totesi, että jälkiviisaus on imelin viisaudenlaji. Kun koronaepidemia on ohi, em. viisaudenlajia saattaa esiintyä paljonkin eri tahoilla. Topi Toimeton

Kiitos edelliselle hallitukselle, talous hyvässä kunnossa ja pääministerikin onneksi vaihdettiin.

Kyllä olin iloisesti yllättynyt, kun näin ostoskärrit Mustola Lidl'in pihassa! Ne oli rivissä, suojakatoksissa. Nyt ovat rajat kiinni ja me laitamme kärrit niille kuuluviin jonoihin.Hyvä myö.

Isoissa kaupoissa turvaväli toimii. Olisi hyvä jos kaupat pitäisi joka toisen kassan auki niin olisi turvaväli myös siinä. Oltiin liki toisen kassajonon kanssa.