Estarit: Laululintujen pesintä alkamassa. Kissanpissittäjät pitäköön elukkansa sisätiloissa tämän ajan!

Hyvä nykyinen Lemin valtuusto! Teillä on selkärankaa tehdä päätöksiä, 10 plus siitä. Ennen vain hyssyteltiin painettiin "villasella" – asioita seurannut

Jo toisena aamuna vaalien jälkeen Rinne ja SAK:lla kiire saada valtion talous kuralle ja työnantajat nylkeä elävältä. – Xx

Suomen politiikka on tosi syvältä hanurista. Pari päivää sitten eduskuntaan valittu kansanedustaja näyttääkin äänestäjilleen keskisormea ja pyrkii europarlamenttiin?

Juuri eduskuntaan valittu kansanedustaja pyrkii europarlamenttiin koska sieltä saa vielä enemmän rahaa. Pelkkää äänestäjien vedätystä.

Valitsemani kansanedustaja pyrkiikin europarlamenttiin? Haluan peruuttaa ääneni. Niin sanotussa oikeusvaltiossa se ei olekaan mahdollista?

Tahtoo myös 300 euroa, jos vanhat kansanedustajat saa kuussa. Työtön ja köyhä ko oon.

Voi miten oli pyöräilylenkillä kiva polkea Kuukanniemessä, kun sepelit oli harjattu pois. Hyvin toimittu, kun on perheillä vapaita niin pääsevät aloittamaan pyöräilykauden. — Ex-lappeenrantalaine

Huvittaa tuo joidenkin kauhu omaisuuden menettämisestä. Nyt ei olla neukkulassa. Hyvä antaa vähästäänkin, paha ei paljostansakaan. Eipäs pelotella.

Olisipa ihanaa, jos Lappeenrannassa olisi kirsikkapuupuisto. Voisimme nauttia sakurasta keväisin.

SaiPassa vaadittaisiin puhdistusta ja avoimuutta. Jos aloitettaisiin tj ja urheilutoimenjohtajasta.

Miksi mennä omalla autolla Hesaan, kun sinne pääsee halvalla junalla. Pääsee myös lentoasemalle.

Näinhän se on. Sitä saa mitä tilaa. Keskusta.

Laululintujen pesintä alkamassa. Kissanpissittäjät pitäköön elukkansa sisätiloissa tämän ajan!

Eikö autojen tyhjäkäyntikielto koske kaikkia? Eikö bussit lähde liikkeelle pysäköinnin jälkeen ilman tyhjäkäyntiä?

Tarvitaanko Lappeenrannassa kahta lukiota? Miksei voisi olla yksi Lappeenrannan lukio, jos kerran yliopistollekin kaavaillaan yhtä toimipistettä.

Eikö tälle Postin kouhotukselle kukaan mahda mitään. Se tärkein asia lähetys kun ei kulje. Ei viidessä päivässä Lappeenrannasta Tampereelle.

Tämä se vasta äänestäjien pettämistä. Jos ehdokas valitaan, paikka otettava vastaan ja luovuttava edellisestä valinnasta. Toivottavasti kukaan ei ikinä äänestä näitä epärehellisiä edustajia.

Onnea vaan demarit, jos lähdette kokkareiden pileisiin. Huonosti käy ja vielä huonommin kuin kävi kepulaisille. Vastuu äänestäjille vaatii tämän katastrofin estämisen. Kepu on hyvä kumppani.

Päivystys ei toimi uudessa sairaalassa! Lisäksi parkkimaksu 2 e/h liian kallista, parkkitalo ei ole keskusta-alue!

Terveiset Tossavaiselle: Perussuomalaisten ilmastoajattelu ei ole älyllisesti kestävällä pohjalla. Hyvää pääsiäistä – MS

Vaalien tulos: porvariblokki 39,2 %, punavihreät 37,4 %, nousua 5,2. Persut jotka eivät jakaneet muitten arvoja vaaleissa, vain 17,5 %. Vaalien tulos vastaa hyvin suomalaisten arvopohjaa, onneksi niin.

On kansan pettämistä asettua EU-vaaliehdokkaaksi jos on valittu eduskuntaan, törkeää.

Ilari Vilmari kirjoittaa täyttä asiaa mutta miten saadaan päättäjät hereille?

Kyllä noi tiet kuuluisi laittaa kuntoon Etelä-Karjalassa ilman kansanedustajia. Maksetaanhan autoveroja suuret summat vai mihin autoverorahat menee?

Politiikka on petturuutta. Luulet äänestäväsi kansanedustajaa, mutta hän pyrkiikin EU-parlamenttiin? Jos ei pääse, ota puhutteluun ja kerro että luottamus on menetetty. Ikuisesti.

Pitää saada laki, minkä perustella jokaisen kansanedustajan tulee laatia äänestäjille joka kvartaali selvitys, mitä on tehnyt palkkansa eteen edustajan tehtävässä. Julkaisu paikkakunnan lehtiin.

On aikoihin eletty. Lihan syöntiä pitää välttää. Onneksi makkaratehtaat sen oivaltaneet. Monissa makkaroissa on lihaa vain nimeksi. Eikun uunimakkaraa pöytään. Topi toimeton.

Eläkeläinen Reijo Tossavainen katselee näköjään maailmaa sieltä savupirtin pienestä ikkunasta. "On se niin pientä ja kaunista tuo itsekkyys".

Absurdiutta Eksotessa. Sairaanhoitaja arvioi terveyskeskuksessa psykiatrian sektorilla lääkityksen tarpeen. Lääkärintyön ja asiakkaan mitätöintiä!

Istuin kevätauringon lämmöstä nauttien ulkosalla. Tunnin aikana näin etelätaivaalla kahdeksan suihkukoneen savuvanat. Immolan pärinät päälle. Lämpöä riittää jatkossakin. – Ilmastoahdistusta

Kun palloa heittää kohti koria liian matalassa kaaressa, niin se tulee takaraudasta takaisin, vaikka olis kuinka tarkka heitto!

On se vaan kumma ettei ihmiset tajua että metsästyskoirat ei kuulu kaupunkiin! Taas saatiin kuunnella koko pääsiäisen aika hirvikoiran louskutusta täällä Pontuksella!

Some-elämä on kuin Matrix-elokuva. Ihmiset elävät toisten ja itsensä luomassa virtuaalitodellisuudessa ja suorittavat ympäristönsä sanelemaa ohjelmaa.

Welcome Back Chad and Sam!

Hyvä Lappeenrannan kaupunki. Miksi pitää joka kevät pöllyttää noin valtavasti? Eikö voitaisi käyttää vesipesua? Miten kävisi pienhiukkasille? – Ludmila