Estarit: Päivähoidossa ei henkilökuntaa kuormita sijaispula vaan erityislasten räjähtävä lisääntyminen

Nyt menee ammattiliitot liian pitkälle, kun viedään ruoat lasten suusta. Lopettakaa lakkoilu. Nim. Porvari puolueeseen siirtynyt.

Ehdottomasti soveltuvuuskokeet takaisin hoitoalalle, koska Sora-lainsäädäntö ei toimi. Koulutuksiin on päässyt vakavista mielenterveysongelmista kärsiviä, päihde- sekä rikostaustaisia.

Ihmettelen kovasti, kun Suomessa lapset ovat 2 päivää ilman lämmintä ruokaa! Eikö kukaan muista niitä lapsia jotka ovat monta kuukautta ilman ruokaa. Onko Suomessa liioteltu 2 päivän nälänhätää?

AY pilkkaa demokratiaa. Kamppailee olemassaolostaan.

Luulisi teitä EI-DEMAREITA hävettävän kun ootte joutuneet Antti Rinteen juoksupojiksi lakossa.

Harjavallan uuden akkutehtaan työntekijät tulevat ulkomailta, koska suomalaiset ovat kokoaikaisessa lakossa vastustaessaan lakkoilun vastustamista.

Taksien liian vähäinen määrä on suurin ongelma Eksoten maksamissa kuljetuksissa. Autoilijat katsokaa peiliin missä vika.

Takseille muistutuksena. Ei aika entinen koskaan enää palaa...

Eksote taksikyytien maksajana kertoo miten hommat tehdään eikä taksiautoilijat kuten ennen. Toisille tämä käy ei kaikille.

No katsotaan montako työpaikkaa AY-järjestöt pystyvät luomaan. Ois tarvis, mutta nyt en ainakaan ota ketään. Hoitakoon AY:t työllistämisen.

Mitä hyötyä on palkata lisää erityislastentarhanopettajia kun he mielummin istuvat toimistossa tietokoneen ääressä kuin erityislasten kanssa heille tukea antamassa!

Päivähoidossa ei henkilökuntaa kuormita sijaispula vaan erityislasten räjähtävä lisääntyminen mitä ei huomioida millään tavalla.

Olisi tasapuolista, että työvuorot laitettaisiin KAIKILLE saman kaavan mukaan.

Kiinnostusta olisi vaikka kuinka. Mies niin ujo, että pitää lopettaa piiritys ja jättää vähitellen rauhaan.

Hyvä kirjoitus Juhani Sirkiältä! Nyt ollaan katastrofissa kun ei muutamana päivänä tule ruokaa kouluun. Eväitä kuskattiin kouluun ennenkuin tuli ilmainen kouluruokailu. Ja ne tehtiin itse jo ekaluokkalaisena.

Verot ja taksat huomioon ottaen Lappeenranta on kallis paikka asua. Ja hinta nousee kalliiden investointien vuoksi.

Mukavasti Elvera mainostaa Karhuvuoressa: Pakettiauto yöt parkissa tiellä haitaten muuta liikennettä.

Kevät-alkukesä 2015. Ahkera Eksoten virkailija ehti laittomasti katsoa yli 500 potilaan tiedot. Eikä ole sanktioista kuulunut. Onko asia painettu millasella? Kysyy yksi uhreista.

Ikean tontti olisi hyvä paikka jäähallille, tai peruskorjattaisiin vanha halli.

Uusimmat uutiset