Estarit: Ihmettelen Hyväristönmäen valittajia. Nyt joudutaan saastuttamaan Saimaata, jota on hulealueilla saatu puhdistettua

Vai pitäisi vielä nykyihmiselle polkuja laittaa Ikean tontille! Kyllä ne polut muodostuvat itsestään, jos ovat muodostuakseen!

Jos pääkatujen entiset nimet palautetaan, samalla Rantapuistosta Kasinonpuisto ja Keskuspuistosta Kirkkopuisto. Selvyyden vuoksi.

Kyllä! Valtakatu takaisin Aleksanterin kaduksi ja Koulukatu Kuninkaankaduksi! Pois värittömästä mitättömyydestä.

Isojen kaupunkien johtajia sotessa huolestuttaa oikeasti se, että samoille huudeille tulisi heitä isompi pomo, jolla olisi enemmän alaisia ja isompi budjetti.

Eksotessa on monia muitakin huonosti hoidettuja alueita kuin kotihoito ja päivystys. Ja se kiire... Onko oikein, että aamupala syödään työpaikalla! Hoitajat ei näin tee, muu väki kyllä.

Pitäisi tutustua vähän tarkemmin nykyaikaisiin puhdistuslaitoksiin. Ulkomailla tehdään jo sisäisellä kierrolla toimivia laitoksia, joista jätevettä tulee vähäisiä määriä.

Yle:n TV1 on aloittanut mittavan kampanjan ja suomalaisten asenteiden muokkaamisen suotuisaksi isis- terroristien leidien ja lapsosten Suomeen saamiseksi.

Suomi lähettää europarlamenttiin kolme ylioppilasta ja kielitaidottoman sahurin. Ei mitään hätää.

Ihmettelen Hyväristönmäen valittajia. Nyt joudutaan saastuttamaan Saimaata, jota on hulealueilla saatu puhdistettua. Kiitos.

Ei uskaltanut Kaukas muuttaa pysäyttämäänsä paperikonetta kartonkikoneeksi. Nyt myöhemminkin Stora Enso markkinoihin uskoen tekee muutoksen Oulussa!

Kohta on ohi "Orpokodin" ajat. Ale Reissumieheen saatiin hipaisu ale-margariinia. Saammeko "Rinnekodissa" ruispalan väliin salaatin lehdenkin. Saahan nähdä! – Topi toimeton

Ei hyvää päivää, kaupungin päättäjät... Lappeenrannan jätevedet eivät missään tapauksessa kuulu päästä Saimaaseen! – Pitäkäämme Saimaa puhtaana

Eikö huostaanotto ole hyvä tapa pelastaa lapsi normaalielämään? Isis-kalifaatistakin?

Joo, p-vedet suoraan Saimaaseen. Jo on fiksuja ja koulutettuja osaajia remmissä.

Hävetkää teurastajapoliisit! Eikö yhtään ihmetyttänyt kolme samannäköistä koiraa? Niiden karkumatkasta oli myös tiedotettu löytöeläinkotiin.

Rakkolanjoki on saanut jätevedenlaskuluvan jo kerran myös Venäjältä, mutta ei Vuoksi, mihin Saimaan vedet laskee.