Estarit: Alkaa olla sähkön hinta siirtoineen kestämättömällä tasolla. Oikeaa ryöstämistä ja kukaan ei mahda sille mitään

Siis verovaroin maksetussa sairaalassa tehdään bisnestä! Mihin voin lähettää tilinumeroni,että saan osani potista!

Mikä ihmeen Savon linjojen parkkipaikka on Kimpisen koulun pysäkillä, häh! – Kyllästynyt

Elämänrytmimme on koko ajan myöhentynyt. Eli nyt kun olemme kesäajassa, olemmekin itse asiassa talviajassa. Tätä muutosta eivät asiantuntijat huomioi. –Unilukkari

Minua sitten harmittavat typeryydet. Kuten tämäkin kesäajan puolesta liputtaminen. Siis että jatkuvasti kellot pakosti edistäisivät tunnin normaaliajasta!

Eläkkeelle jääminen voi olla paratiisi hyvin toimeentuleville. Voi harrastaa, matkustella tai muuttaa ulkomaille. Köyhyysloukkuun pudonneilla raha rajoittaa, ei voi harrastaa kuin hengissä selviämistä.

Ei juurru metalkolina lemiläisie moapereä, mut mite olis potoatikaivukilpailut. Kuoka kera.

Kun hallituksen ja valtuuston puheenjohtajat eroavat Lemillä, niin tilanne rauhoittuu. Muuten ei.

Onkohan persuilla mitään käsitystä siitä, mikä on demokratia? Taitaa pää pehmetä kovaa vauhtia tuossa menestyksen hurmassa, kuten kannattajiensakin. Kyllä se siitä, odotetaan kaikessa rauhassa.

Äidinkielen lehtori roastaa kotikaupunkiaan. Kuka tätä kieltä raiskaa? Roastatkaa ihan rauhassa ja nauttikaa toastia ja cookieta päälle.

Alkaa olla sähkön hinta siirtoineen kestämättömällä tasolla. Oikeaa ryöstämistä ja kukaan ei mahda sille mitään.

Suomalaisen työntekijän työajasta usein puolet menee tekaistuihin sairauslomiin, ylipitkiin taukoihin, lorvimiseen ym. Työnjälkikin on mitä sattuu. Ulkomainen on työpaikastaan kiitollinen ja ahkera.

Ainahan näitä pullistelijoita löytyy taloyhtiöissä. Yleensä he ovat vanhoja eläkeläismiehiä, jotka tietävät kaikki asiat paremmin kuin toiset osakkaat.

Toivottavasti myös kaupunki kunnioittaa Suomen liputuksia eli riippumatta mikä on asian ydin. Niin ainoastaan Suomen lippu tai viiri kuuluvat lipputankoon, herätkää.