Estarit: Pelastetaan arboretum, sisäliikuntahalli sopii hyvin purettavan paloaseman paikalle!

Onko vielä niin pimeitä ihmisiä, etteivät tiedä, että virtaava vesi ei jäädy?

Kyllä on mennyt törkeäksi punaisia päin ajamiset. Ei aikomustakaan pysähtyä joillain.

Kyllä on eläkeläisten verotus huipussaan. Tarjoavat 36-prosenttista verotusta omaishoitajalle.

Kaikki eläkeläiset jos lopettasivat työnteon, tulisi työntekijäpula.

Meillä liikaa puolueita. Muutama vaan riittäisi. Eivät saa mitään aikaiseksi, kun keskenään vaan väittelevät. Sopimuksetkin syntyisivät paremmin.

Pelastetaan arboretum! Sisäliikuntahalli sopii hyvin purettavan paloaseman paikalle! Muisto/juhlapuita ei todellakaan voi "kompensoida". Palkinto velvoittaa!

Vihreä Lappeenranta on tehnyt kuntoilijoille lentokentän eteläpuolellekin tuulitunnelin, lenkin viimeinenkin paikka nauttia luonnosta tuhottu.

On se hyvä, että demaritkin on päässyt luku- ja kirjoitustaitoisten joukkoon.

Maski kasvoille, kun istutaan ostoskeskuksen kahvilassa palaveria pitämässä! Lukekaa Eksoten suositukset!

Miten kehtaatte valittaa koronarokotuspaikasta ja kyydeistänne sinne? Olkaa tyytyväisiä, että ylipäätään saatte rokotukset. Eksote on tehnyt pitkään hyvää työtä tässä haasteellisessa tilanteessa, joten hieman kunnioitusta. Ehkä valittajien olisi syytä katsoa peiliin!

Etelä-Karjalan asiat kiinnostaa, mutta Yle Lappeenrannan aamutoimituksen kuuntelu on kovin raskasta. Eikö aamutoimittajia voisi vaihdella?

Jatkuva valitus, miten huonot parkkitilat keskustassa ja Iso-Kristiinassa on, siten ei pääse rokotukseen. Jäähallikeskustelussa tuli selväksi, että ainoa paikka, jossa saa auton parkkiin Lappeenrannassa on Kisapuisto, eli rokotukset jäähalliin.

Kaupunginpuutarhuri voisi profiloitua arboretumin pelastajaksi. Tulevaisuus on tässä ja nyt. Jos tiukalle menee, niin liikennekaupunki voidaan uhrata ja siirtää, jos puusto voidaan suojella.

Taksit pyörii Kansalaistorilla eli ei huolta, miten pääsee rokotuksiin. Ei tarvii tunkee mihinkään parkkihalliin! Koko kaupungintalon aukio voisi toimia koronaparkkina rokotusten ajan!

Kusti

Ennen varkaat Suomessa istutettiin jalkapuuhun kaikkien näkyville. Nyt hovioikeus on sitä mieltä että myymälävarkaalle pitää maksaa korvausta 800 euroa, jos joku julkaisee hänestä valvontakameran kuvan. Kuka valvoo HO:n tuomarien tasoa?