Estarit: Ehdotan, että seuraava hiekkalinna tehdään betonista ja kuorrutetaan hiekalla.

Onko oikein että Eksote "pakottaa" hoitajat käyttämään maskeja vielä, vaikka koronaa ei ole aikoihin todettu Etelä-Karjalassa.

Kyllä, olen persujen kanssa samaa mieltä, että hallituksen pääasiallinen tehtävä on esittää osanotto kaikille Suomessa hakatuille henkilöille. Eihän hallituksella muuta tärkeämpää olekaan.

Kiitos valtion virastotalon vahtimestarille avusta ja laastarista, joka tuli pienen skuuttaajapojan polveen maanantaina! Haava hoidettu. Mukavaa kesää!

Ehdotan, että seuraava hiekkalinna tehdään betonista ja kuorrutetaan hiekalla. Kestää äidiltä tyttärelle ilman jokakeväistä työtä ja maksaa itsensä takaisin 20 vuodessa.

hkarvine

Jättäkää toisten rapumerrat rauhaan. Siis te jotka virvelöitte Pöyhiänniemen kärjessä kahden aikuisen seurassa sunnuntaina.

Ravusrajat-

Saimaa on saastunut, koska kun oli puhdas vesi, niin rannoilla oli vihreää, mutta ne hävisi. Lisäksi vesi haisee sanoisin kalalle tai tms haju. Uin kroolia, jolloin kasvot vedessä niin erotan hajun!

On elo ihanaa herätä kolmen aikaan. Taas joku kirppu karannu pikkumopon kaa ajelee.

Auraajantien mopopojat aloittavat päristelynsä puolenyön maissa jatkaen aamuneljään yleensä. Pojilla ja vanhemmillaan ei ymmärrystä hiljaisuudesta yöaikaan asutusalueella. Poliisi paikalle!

Pärinään kyllästynyt

Paljon kiitoksia nurmikoneen kuljettajalle, joka ajoi Lapveden kentän. Nyt ei pienten lasten tarvitse painia niin paljon punkkien kanssa.