Estarit:: Jos tahdot lastasi kiusattavan, niin kasvata hänestä erikoinen

Presidentti Sauli Niinistö ei ottanut kantaa valkoisten kostomurhiin TV haastattelussa. Samoin hän siunasi ne kuin aikanaan presidentti P-E Svinhufvud, joka ei antanut tuomita murhaajia.

Piiluvankadulla pysäköintikielto, silti parkissa 10–20 autoa 24/7 eikä sakkoja. Hyrymäessä pysäköity keula tulosuuntaan ei estä liikennettä, sakot tuli. – Ihmettelijä

Iso kiitos nuorille leijonille kaikista voittoon päättyneistä otteluista. Kyllä olette ansainneet MM-kullan.

Jos tahdot lastasi kiusattavan, niin kasvata hänestä erikoinen. Passaa, palvo, pue erikoisesti,"tee hänestä jotain". Kiusaamiseenkin on syy! – Lapsi haluaa olla tavis

Syntyvyyden laskusta: Olisiko maailman tilanteen takia ohjelmoitu, että ei anneta jatkossa syntyä ihmisiä ja luontoa kiusaamaan ja syntyessään psykopaattisia piirteitä omaavia yksilöitä.

Tarmo Häkkisen kanssa samaa mieltä, että tarvitaan vanhuksien asiain puolustajaa, eli vanhusasiainvaltuutettua!

Tarmo Häkkinen kirjoitti asiaa. Välinpitämättömyys vanhuksista ja eläkeläisistä on silmiinpistävää.

Mikä ihmeen putkihaulikko? Kaikki haulikot ovat periaatteessa putkia.

Kannattaisi yhdistyksissä miettiä kumpi on parempi: Asiasta innostunut vapaaehtoinen vai tunteja ja euroja laskeva oman egon pönkittäjä. Usean yhdistyksen jäsen

Hienoa että Lemille saadaan naisenergiaa teknisen johtoon!

Yksi asia on varmaa. En ikinä koskaan äänestä enää missään vaaleissa. Äänestäjien valitsemat poliitikot kunta- ja valtiotasolla vaihtavat puoluetta kuin työmies paitaa. Tämä on pettureiden maa.

Marian aukiolle ei parkkipaikkoja. Fillariparkki riittää. Jalankulku ja pyöräilijät etuoikeutettuja alueella liikuttaessa. Cityalueen maanpäällisille parkkiruuduille hinnaksi 12 euroa tunti.

Satamatorin neljä kanakoppia kuraisine kattoineen entistäkin rumempia, kun kerrostaloista tuli hienoja.

Taipalsaaren kunnalla ei ole joko rahaa tai halua korjata Saimaanharjun ja kirkonkylän välistä tietä, siksi nopeusrajoitus vaihtuu 70:ksi! Ja kenen matka-aika muka pitenee vain 30 sekuntia?