Estarit: Kävikö siinä Lappeenrannan urheilupyhätön hankkeessa samoin kuin sadussa Hiiri se kissalle takkia ompeli?

Älä Anu Sepponen mene Ruokolahden kunnanjohtajaksi. Pitääköt kepulaiset ja demarit Tiilikaisen ja tukehtukoot siihen itteensä.

Iso-Urmas

Toivottavasti ne demarit, jotka sisimmässään kannattavat jäähalli-asiassa keskustavaihtoehtoa uskaltaisivat äänestää sen puolesta.

Veli-Matti Pettinen

Keskustasta puuttuu rautakauppa.

Lappeenkatu, mikä rakennettiin tärkeäksi keskustan läpimenoväyläksi länsi-itä suunnassa, muuttuisi 1-kaistaiseksi! Sitäkin salailtu. Samoin 120 metriä pitkän hallin julkisivukuvia. Jäähalli ei mitenkään sovi keskustaan.

Rak.ins.

Miksi Keskussairaalan päivystyspoli sijaitsee tuulikaapissa. Pidä siinä sitten turvavälejä. Haloo!

Sisäministeri Ohisalolle on tullut tavaksi kiemurrella laillisuusverhon taakse. Niin Elokapina tapauksessakin. Hän antaa lausunnon vasta tutustuttuaan lakiasiantuntijoiden raporttiin. Herää kysymys, tietääkö hän itse, onko liikenneväylän tukkiminen laillista, vai laitonta.

Sisähalli kisapuistoon, areena Lappeenkadulle. Arboretum säilyy ennallaan.

Kävikö siinä Lappeenrannan urheilupyhätön hankkeessa samoin kuin sadussa Hiiri se kissalle takkia ompeli?

Kun tuo koronan leviäminen on kerran yhteydessä alkoholin tarjoiluun, niin kaikki juottolat vähäksi aikaa kokonaan kiinni

Herätkää muumiot! Katse tulevaisuuteen, nouskaa menneisyyden suosta. Uusi uljas LPR Areena ansaitsee parhaan paikan keskustasta. Rohkeutta peliin, kiitos.

Pääministeri Marin syyttää työnantajia irtisanomisista. Nyt irtisanotut hakevat turvaa perussuomalaisista hallituksen hylätessä heidät.

Vaikuttaako avoimet luokat alentavasti numeroihin. Kokeissa kuulemma hälinä häiritsee. Miksi ei kokeita suljetussa luokassa?

Jotkut paikallisbussien kuljettajat tuntuvat ajavan liian kovaa nopeutta ainakin Lappeenrannassa. Joskus kyydissä jopa pelottaa.

Jääurheilukeskuksen paikka Kisapuistossa, piste!

Montako prosenttia 3500 katsojan saipapelistä mahtuu tunnin sisällä pelin jälkeen lähteviin busseihin? Vastaus:10%

Saipan tekemän jäähallin sijoituskyselyn tulos johtuu siitä, että siihen vastasi vain Saipan kannattajat. Kysely ei ole tavoittanut muita henkilöitä, koska kysely tehty vain Saipan omilla somepalveluilla.

Taas on bensan hinta nousemassa? Millä rahalla poliitikot ja LVM:n virkamiehet kuvittelevat landella ajettavan, kun matkaakin on!

Autoilija Hytistä

Ruokolahden kunnanhallituksen keskustalaiset ja demarit vaihtoon tai rannalle. Häpeällistä toimintaa!

Oikeutta

Onko mahdollista laajentaa Yle-Lpr formaattia enemmän "konttorin" ulkopuolelle? Maakunnan asiat kiinnostaisivat toimittajan henkilökohtaisia asioita enemmän.

Miten halli keskustaan olisi elinkeinoelämän kannalta parempi? Kun tuli Galleria, osa Armaadasta ja Weerasta tyhjeni. Kun tuli Iso-Kristiina tyhjentyminen jatkui myös Galleriasta. Ei ihmisiä tule lisää yks kaks. Keskustassa asunut

Ne on tautihuippuja, eikä mitään ennätyksiä, mitä koronasta uutisoidaan. Ennätys on tavoiteltu ja saavutettu positiivinen asia.

Luetuimmat