Estarit: Kävelykadut, torit ja aukiot ovat mitä parhaimpia lumivarastoja

Kiitos Riitta Kärmeniemi hyvästä kirjoituksesta. Tosi on: tk-pisteitä ei pidä lopettaa maaseutukunnistakaan. Hyväksi koettu järjestelmä jatkukoon ja kuntalaiset saavat lähipalvelut läheltä.

Ovat lanseeranneet uuden sanan, nyt hoetaan sanaa "saatavuusharkinta". Mitähän sekin merkinnee?

Ruoholammella on ainakin lumen auraukset tehty kaiken talvea mallikkaasti. –Tyytyväinen

ES kirjoittaa, että Saipalla kohtalon kierrokset? Suljetussa sarjassa aivan sama, onko toinen vai viimeinen, ei pelkoa putoamisesta! – Hannes

Ymmärrän, että lunta on tullut paljon! Mutta aura-autojen tekemät metriset jäiset vallit on ihan mahdoton kolata. Voisiko meille tulla palvelu, jossa esim. muutamalla kympillä saisi nuo vallit pois?

Etelä-Karjalan asukkaat eivät ikinä anna anteeksi helikopteripäätöstä keskustapuolueelle ja kokoomukselle. Äänet kyllä otettaisiin, mutta samalla lyödään puukkoa selkään äänestäjille.

Voisiko joku liikuntatoimesta kertoa, mitä maksaa Huhtiniemen valtava tekolumivuori?

Pidä huolta perheestä, niin perhe pitää huolen sinusta.

Meitä ei pätkääkään kiinnosta Annika Saarikon (kesk.) perustelut, koska uskomme asiantuntijoihin. Onnistui lopullisesti niittaamaan Kepun maineen. Toivottavasti näkyy ja raskaasti vaaleissa.

Kuntosalilla hikoilevat huomio! Voisitte tehdä lumityöt vanhoille ja sairaille omakotiasujille. Kunto nousisi ja saisitte isot kiitokset palkaksi.

Pieni vinkki: Jättäkää autonne pihaliittymän kohtaan niin, että puoli autoa on tien puolella. Ei tule auralumet liittymään. Toimii.

Kävelykadut, torit ja aukiot ovat mitä parhaimpia lumivarastoja. Lumikasat katujen varsilla ovat myös kivoja. Lappuliisat pääsevät kyttäilemään virhepysäköintejä.

Samalla systeemillä kuin kaupunki palkkaa työttömiä elokuvayhtiölle, voisi heitä palkata kulkemaan tiekarhujen perässä raivaamassa ihmisille väyliä omille pihoilleen.

Juha Sipilä lupasi neljä vuotta sitten, että poliittisista virkanimityksistä luovutaan. Nyt sitten nimitti kaverinsa huippuvirkaan ohi valintaprosessin. Kepu pettää aina.

Mahtavaa. Nyt yliopiston kampukselta puuttuvat vain synnytysosasto ja hautaustoimisto.

Posti ei tule, jos autolla ei lumen takia pääse laatikolle, uhkasi posteljooni. Palkkaa näitä nyt sitten ruohonleikkuuseen.

Palopäällikön painajainen! Palon alkusyytä ei voitu todeta, koska rakennukseen ei tullut sähköä!

Älkää pelätkö sähköä! Kaapeli ei jatka paloa, vaikka kaasulla yrittäisit sytyttää! Mutta jos sulakkeena on rautanaula, niin silloin syttyvät ympärillä olevat rakenteet!

Onpas ihmeellistä? Lennonjohtajille työsulku! Palta julisti. Senhän pitäs kuulua turvallisuusviranomaisille.

Eksoten virkamiehillä ei liene intressejä välitys- tai kuljetuspalveluyrityksiin, mutta onko poliittisilla päättäjillä, kun piti erikseen harkita, voisiko hankintaa mitenkään ajaa Kelan malliin.

Luukkaankatu ei ole katurata, jolla kaahataan tuhatta ja sataa peräpää heittäen. Törkeää piittaamattomuutta.

Jäsenkunnilla perussopimuksen mukaan rahoittajan rooli, toteaa Eksote. Palvelut heikkenevät ja maksut nousevat, pomot pärjäävät! Järki käteen uuden toimitusjohtajan valinnassa.

Eksotesta tullut maakunnan käenpoikanen, joka käyttää kuntien – lue: kuntalaisten – rahat. Kyllä Eksotea saa ohjata, ellei peräti pidä.

Jäähalliin pikaisesti A-oikeudet omaava katsomonosa. Jollei kaikkea Sputnikien taistosta muista, voi ne lukea seuraavana päivänä ES:sta.

Eivät taida olla ihan laillisia Kisapuiston hallin pitkien sivujen kaiteettomat portaat. Huimaa jo, kun katsoo portaitten yläpäästä alaspäin, uusiksi koko halli, jossa on turvallista ainoastaan kentällä.

Kiitos Jaana Kuokka hyvästä kirjoituksesta: Lapset ovat huomisen pääoma. Lukekaa toimittajat ja päättäjät!

Laajan päivystyksen sairaala vai? Potilaspaikat eivät riitä, on jouduttu pitämään päiväkirurgiassa yöpaikkoja leikkauspotilaille yhden yöhoitajan "turvin"?