Estarit: Jättäkää Halkosaaren laituri rauhaan.Tuskin pyykkärin mäntysuopajäämät ovat pahemmat kuin moottoriveneilyn saasteet...

Mihin tarvitaan sisäliikuntahallia, kun on urheilutalo, uimahalli urheilukentät, puru/hiihtoladut, tuhansia neliöitä käyttämättömiä koulujen saleja?

Kuka vähemmän muita ajatteleva ajaa kuorma-autoa, jossa ei ole pakoputkessa äänenvaimentajaa. Karmee päpätys, olevinaan varmaan hienoa, nuori poika, mutta muille ihmisille karmeata kuultavaa. Kuuluu kilometrien päähän.

JP

p...leen hallitus, mäni ja vapautti osan rajoista ja ravintolat avattiin,500 hengen kokoontumiset sallittiin ja marjastajajien tulo ilman karanteenia Suomessa sallittiin, ja nyt korona jatkaa nousua. Täyttä hölmöyttä päättäjiltä.

Äxy

Jättäkää Halkosaaren laituri rauhaan.Tuskin pyykkärin mäntysuopajäämät ovat pahemmat kuin moottoriveneilyn saasteet tai hanhien paskat uimarannalla ja vedessä. Vähän suhteellisuuden tajua.

Kasvomaskit tulevat halvaksi, kun ne tekee itse kotona. Ohjeita löytyy. Kouluissakin voisi eka päivänä jokainen valmistaa muutaman maskin.

Myös Donald Tramp elää siinä uskossa, että koko muu maailma on väärässä.

Mitä jalostusarvoa on sillä TV- ohjelmalla, jossa esitetään ja mainostetaan suomalaista huumehörhöä esikuntineen.

Toimittaja Taskisen mollaus viestit voisi lopettaa, eihän hänkään hauku e-saimaata radiossa.

LPR:taan pitää järjestää terveiden ihmisten heterokulkue.