Estarit: Yrittäjät löytäneet neukkuajan: "Työnantajan ammattiliitto"

Yrittäjät löytäneet neukkuajan: "Työnantajan ammattiliitto" ! – Työläismummo

Ihmettelen, että kuka edes viitsii hakea Lemille teknisen johtajan tai muuhunkaan tehtävään. Jatkossa ei kyllä varmasti kukaan. Pari hassua tönöä koko kylässä.

Kiitos tanssiopistolle upeasta ja monipuolisesta kevätnäytöksestä. Erityiskiitos esitykselle Siedi, kansalaissodan ja Hugo Simbergin muistolle. Se mykisti yleisön. – Katsoja

Nyt sitä Suomi voi olla huoleti, kun sai näin varman kumppanin sotilasyhteistyössä. USa ensin, vai miten se meneekään. Kyllä nukuttaa hyvin ja uni on rauhaisaa.

Eksote rikkoo vanhuspalvelulakia päivittäin. Kotihoidossa asiakkaat jopa 16 tuontia syömättä ja juomatta.

V.1918. Tappelun aloittajan selvittyä rangaistiinko vain häntä, vai annettiinko "remeliä" myös muille? Kenties pieksettiin naapurinkin kakarat!? 1918 malliin. - LW

Heikki Järvenpään ehdotus vanhan jäähallin korjauksesta ei ole tätä päivää ja vastoin asiantuntijoiden lausuntoja! Hiertääkö vanha Kannaskeskus-asia?

Näin sivusta seuranneena ihmettelen suuresti, miten paljon on Lappeenrannalta viety verorahoja. Asfalttityömailla asfaltin paksuus paikoitellen 0,5-2,5 cm.

Ahneet eläkeläiset pois työelämästä ja annetaan mahdollisuus nuoremmille työpaikasta.

Kyllä eläkkeitä ja eläkemaksuja pitää korottaa, että eläkeläiset pääsevät pari kertaa vuodessa etelään rilluttelemaan.

Suomessa on jo 300 uskonnon vuoksi vainottua pakolaista Venäjältä. Mitä ulkoministeri Timo Soini (sin.) on aiheesta keskustellut virkaveljensä Lavrovin kanssa?

Nyt kun retkeilykausi on alkanut, niin eihän jätetä roskia luontoon. Mikonsaaren seudun kalliot helatorstain jäljiltä täynnä törkyä. – Miikku

Miksi Suomen TV- ja radiotoiminta on pyhitetty urheilusta höpöttämiseen. Ketä kiinnostaa tuo ähky esim.jääkiekosta ja formulasta? Ollaan enemmän kiinnostuneita kotimaan veronmaksajista.

Tekikö Suomi tällä USA-sopimuksella palvelun maallemme vai oliko tulos pelkästään joutuminen naurunalaiseksi. Niinistöjen silmä "diiliin" taisi pettää täysin.

Kun nyt EU päätti Suomen puolesta tuon perheenyhdistämisen, niin päätettiinkö samalla se, kuka maksaa näiden vanhempien ja samalla sisarusten toimeentulon vuosia?

Suomea viedään kuin pässiä narussa. Nyt meidän on elätettävä vuosia tänne tulleiden lasten vanhemmat ja sisaret. Päätöksen tehneet maat EU-tuomioistuimessa saavat vastata kuluista.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet