Estarit: Pari kuukautta lennot tauolla ja nyt ollaan kenttää muuttamassa tonttimaaksi – Täydellistä osaamattomuutta ja näköalattomuutta

Kiitokset Eksoten suuhygienisteille piristävästä ja hyvästä koronayhteistyöstä! Jaksamisia omiin töihin! Nuijamaan tullin tulliselvitys ja -valvonta

SaiPan poistuminen olisi massiivinen isku alueen vetovoimalle. Täällä on muutenkin tosi vähän kiinnostavia tapahtumia. Hiljaiset kaupungit eivät tule olemaan vahvoilla tulevaisuudessa.

Voisiko joku valopää selittää, miksi sähkönsiirron osuus sähkölaskusta on melkein 70 prosenttia ja kulutuksen osuus vain 30 prosenttia?

Miksi verorahoista maksetaan kuusinumeroisia summia henkilöille joiden iso huoli on pitääkö luopua 300 000 euron Porchesta ja siirtyä 100 000:n Mersuun.

Korona ja "jyväjemmarit" kurittaa kansaa! Mahdoton lähteä nauttimaan keväisestä luonnosta kun henki salpaantuu ja silmiä kirvelee...

Pari kuukautta lennot tauolla ja nyt ollaan kenttää muuttamassa tonttimaaksi? Täydellistä osaamattomuutta ja näköalattomuutta.

Minun parturi/kampaajani Kourulassa käyttää kasvomaskia ja kumihansikkaita koko ajan.

Taipalsaarentiellä kampaajat käyttävät kasvosuojaimia ja desinfioivat kaiken asiakkaiden välissä. Turvallista kampaamopalvelua kaikille!

Juuri on luettu, että koronan jälkeen pienet lentokentät ovat menestyjiä, kun ihmiset hakee turvallisuuden tunnetta. Ja nyt Lpr:ssa pitäisi sulkea?

Nyt se on tutkittu Suomessakin ihan VTT:n tohtorien toimesta – myös kankaiset kasvomaskit auttavat koronaepidemian torjunnassa! Ne eivät välttämättä suojaa käyttäjäänsä tartunnalta, mutta estävät viruksen leviämistä kanssaihmisiin. Siis pidetään toinen toisistamme huolta ja laitetaan maski tai kauluri kasvoille kauppareissulla! Rauno Nykänen

Miten se menikään, matkailu on Lpr:n uusi ja tärkeä kivijalka? Ja nyt muka lentokenttä kiinni? Äly hoi, miksi jätit.

Lentokenttä kiinni? Siirretään Lpr osaksi Kouvolaa ja nopeasti. Se on ainoa keino pelastaa kaupunki osaamattomilta päättäjiltä.