Estarit: Etelä-Karjalan kuntien pitää perustaa kunnanjohtajien kierrätysrinki, vuoden jaksotuksella

Punamultahallitus on hyvä keksimään, miten verotuksen tuotto saadaan alenemaan. Lisää veroprogressiota ja veronkiristyksiä, jotka lopettavat Suomesta ostamisen. Alkoholiverosta auttava käsi Virolle.

Jos ne mopedin pakoputken äänet häiritsevät kauheasti, aina voi laittaa kuulosuojaimet päähän.

Mielenkiinnolla olen seurannut Nuijamaantien varteen tulevaa "kekoa". Onkohan siihen tulossa uusi hiekkalinna vai haudattiinko kummun alle kaikki epämääräinen maa-aines ja nyt paketoidaan "siistiksi"?

Lintutieteilijät ovat huolissaan lintukantamme vähenemisestä. Joitakin meidän tavallisia lajejamme uhkaa sukupuuttoon kuoleminen, kuten hömötiaista. Metsätalousihmiset eivät tästä piittaa.

Lappeenrannan virkajohto seurueineen lentelee Euroopassa kehumassa ekotekoja. Mitä hyötyä? Lisää turisteja, yrityksiä ja työpaikkoja? – Veronmaksaja

Etelä-Karjalan kuntien pitää perustaa kunnanjohtajien kierrätysrinki, vuoden jaksotuksella. Joka 9. vuosi sattuisi sama tuttu ja vältyttäisiin irtisanomiskorvauksilta ja turhilta soveltuvuustesteiltä.

Kaupunkilaiset varmaan viihtyisivät paremmin Marian aukiolla, jos heidän tietoonsa olisi saatettu, että Sorjonen on kävellyt siellä. – Kale

Korostetaan pridea ja meetoota, mutta kun puhutaan naisten menosta armeijaan, tasa-arvokeskustelu ontuu.

Kuuluin aikanaan Antti Rinteen Teknisten liittoon! Työpaikassa oli "teknisten mafia"! Kaikki sai "puolitukset", kunhan maksoi teknisten jäsenmaksun!

Suurin ilmastoteko, johon lapset ja nuoret voivat osallistua, on vähentää puhelinten näppäilyä ja käydä kirjastossa sekä syödä koulussa tarjottu ruoka, eikä jättää biojätteeksi.

Pesäysit, opetelkaa maannuolijoita ja pomppuja. Kopit turhia, valmentajat?

Yöllä ikkunat kiinni ja ilmastointi päälle. Aamuyöstä on hyvää aikaa ajaa nurmikko ja sahata puut. Kun ei mopojen pärinäkään häiritse. Hyvä idea.

Lantta sanoo, että pesäpallo on juoksuntekopeli. Miksi sitten puolet joukkueesta lyö kopin. Katsoja ei ymmärrä.

Näin vaalikevään jatkoksi on ollut huojentavaa palata Kari Suomalaisen 70-luvun teoksiin. Todeta, ettei mikään politiikassa muutu, kiertää vain ympyrää. Siihen on hyvä luottaa.

Taipalsaarella riehuu niin voimakas poliittinen hurrikaani, etteivät kunnantalon seinätiiletkään pysy paikoillaan.