Estarit: Miksei tehdä agrigaattikäyttöisiä lumitykkejä ja siten norpille pesiä?

Minä arvostan eläkeiässä tai eläköityvää hoitajaa, elämänkokemus ja työssä opittu tietotaito peittoavat nuoren hoitajan mennen tullen, vaikka ei olisikaan sitä viimeisintä kirjatietoa.

Onko järkeä, että Catzin edustuksen pelaajat uupuvat kakkosen mukana, kun sillä ei ole enää mitään menestymisen mahdollisuutta. Paukut edustukselle.

Corel Transin hanke kaatuu ja syynä mm. se, että toiminta voi aiheuttaa kolmelle vakituiselle asunnolle melu-, pöly- ja hajuhaittoja. Kun jätelaitosta puuhataan Kukkuroinmäkeen, näillä asioilla ei ole merkitystä.

Niinistö on ollut hyvä presidentti, mutta Putin jatkaa? Timoa ei jujutsilla heiteltäs, sillä on sen verran vastapainoa!

Ortopedi Parkkila Eksotella ja Leiko, nukutus, leikkaus, heräämö ja K3. Loistavaa toimintaa selkäoperaationi aikana kaikilta.

Norpat odottaa pesäkinoksia, mutta lunta ei oo ees kolattavaksi. Miksei tehdä agrigaattikäyttöisiä lumitykkejä? Vettä tykeille Saimaassa riittää.

Mulle tulee ensi viikolla vieraita Kreikasta. Mitähän heille esittelen Lappeenrannasta? Vesitorniin vein vieraat aikoinaan ja veisin nytkin, jos voisin.

Kun hoitajilla sanotaan olevan mahdoton kiire, ihmetyttää, miten heitä tapaa aina ison joukon omasta huoneestaan turisemasta.