Estarit: Halvalla menee pääministerin paikka

Valtiovallan ei pitäisi vain riidellä ja etsiä syitä kumppaninsa puukottamiseen tilanteessa, jossa yhteiskuntaa uhkaavat suurlakot. Antakaa työrauha myös työehtosopimusneuvottelijoille.


Kepu pettää aina ja varmasti! Poistetaan myös miljardien eurojen maatalous- ja muiden tukiaisten verorasitus. Markkinatalous kyllä hoitaa kaupan ja elintarvikkeet.


Pääministeri Rinteessä kiteyi suomalaiselle korkealle johdolle tyypillinen yhtälö. Tyhmä ja ahkera.


Pääministeri Antti Rinne joutui eroamaan ilman selkeää asiaperusteista näyttöä, eli pelkästään keskustalaisten tunteiden vuoksi. Halvalla menee pääministerin paikka.


Olisikohan näissä viimeaikaisissa Rinne/Haavisto tarinoissa ollut myös ulkopuolista trollausta takana? Hallitus kuitenkin hajoamispisteessä ja mitenkäs sitä sanotaan?


Mikäli LPR:n bussien nimeksi täytyy valita etunimi, niin Joukon tilalle sopisi mielestäni paremmin kaupunkiamme kuvaava Kaunis Veera.


Lappeenrannassa ajelee ensi vuonna pinkit bussit. Ollaan kuitenkin Suomen ilmastopääkaupungissa, jonka tunnusväri on vihreä. Nyt kaupunginherrat pyörtämään päätös ja heti.


Kepu sai puuttua työmarkkina-asioihin, mutta SDP ei saisi. Tuli kaikenlaista kikyä. Joku sanoi, että Sipilä on valmistellut tätä jo viikkoja.


Ei mene demareilla hyvin valtakunnallisesti, eikä alueellisesti. Malmi toimi vaaleissa lainvastaisesti vaalirahoituksen osalta.


Milllokohan työväenliike tajuaa työnantajien viestin siitä, että lakot pitää järjestää vapaa-ajalla, jolloin niistä ei ole haittaa kenellekään? Eikä myöskään hyötyä.


Antti Rinteellä oli liikaa avustajia, joista kukaan ei tiennyt missä mennään.
Jos joudun maksamaan pankille talletuksistani, niin pankki varmaan maksaa minulle, kun otan lainaa.


Isänmaallisten EU:n vastustajien mollaaminen on kiihottamista kansanryhmää vastaan (Suomessa)!


Kepun Jäätteenmäen hevonen potkaisi Rinnettä.

Jos joudun maksamaan pankille talletuksistani, niin pankki varmaan maksaa minulle, kun otan lainaa.


Isänmaallisten EU:n vastustajien mollaaminen on kiihottamista kansanryhmää vastaan (Suomessa)!