Estarit: Mustikkaa löytyy, kun etsii

Eksoten ohjeessa vammaisten kuljetuspalvelun käyttäjille lukee, että noutoaika voi poiketa enintään 20 minuuttia. Pitäisikö tuosta yrittää pitää kiinni?

Etelä-Saimaa lehti kertoo "sievästi" dokumentoiden Linnoituksen vankileiristä vuonna1918. Kehottaisin lukemaan Koston kevät kirjan. Siinä avataan historiaa syvemmältä.

Suomessa pitää ottaa käyttöön lentovero, 50 euroa per ulkomaanmatka. Kotimaan matkailu lisääntyy, ilma puhdistuu ja valtion verotulot kasvavat. – Ukko

Mustikkaa löytyy, kun etsii. 250 litraa on jo kerätty ja kohta 1 000 euroa tienattu. Painokin on pudonnut neljä kiloa. – Eläkeukko

Iso kiitos Lappeenranta Big Brand ja Sari Kaasinen kesäpäivän konsertista

Kenellä Kattelussaaressa on niin kova nälkä, että täytyy aloittaa älytön ammuskelu sunnuntaiaamuna ennen kello kuutta ja niin huono sihti, että ammuskelu kestää yli tunnin?

Kyllä on kiva kun vielä ei ole tarvinnut lukea lehdistä, että "marjat mätänee metsiin". Marjat on myös eläimille tarkoitettu.

Ai jumakikka! Neljä vuotta mennyt ja Kepu viimeisessä budjetissa lupaa pieniä etuuksia pienituloisille. Kyllä haisee; nuoleskelua ja vaalilupauksia, jotka eivät koskaan pidä.

Suomella 35 turistiurheilijaa kisoissa. Surkeaa. Miksi valita, kun ei ole mitään mahdollisuutta pärjätä?