Estarit: Älkää nyt vaan tehkö Amiksen hallista jotain puolivillaista latoa, joka sitten toimii lähinnä pukukoppina ja sateensuojana

Korkeakouluopiskelijoiden juhliminen Helsingissä ja Tampereella on johtanut isoihin joukkoaltistumisiin. Uskomattoman itsekästä toimintaa!

Mikä on SaiPa – aikuisten hiekkalaatikko.

Jos harrastat tai käyt harjoituksissa keskustaan rakennettavassa jäähallissa, joudut vuodessa maksamaan satojen eurojen pysäköintimaksut.

Marin välittää kansasta kuten äiti, joka syöttää lapsilleen pelkkiä herkkuja. Lapsi ei ko. ruoilla kasva, eikä kehity. Ei Suomikaan Marinin eväillä.

Perjantai-ilta lappeenrantalaisravintola tupaten täys, ei koronasta tietoakaan, että tälleviisiin. EJ

Olisiko parempi lopettaa metsästäjien laittamat ruokintapaikat ennen kuin tappaa kaikki luontoon kuuluvat eläimet, jos et osaa metsästää niin älä syötä.

Varmasti perusteltuja Jussi Pesosen kannattavuuspuheet UPM:stä mutta ihmetyttää miten hänelle itselle kelpaa yli puolen miljoonan euron korotukset vuosiansioihin.

Nyt nähdään selkeä jääareenan vaikutus sisähalliin, sisähallin koko ei palvele kaikkia lajeja, siinä halutaan säästää, väärä viesti päättäjiltä.

Mikä tulevaisuus on sellaisella monitoimiareenalla, jolta todellisuudessa puuttuvat pysäköintipaikat ja jonka logistiikkaongelmista halutaan vaieta?

Vaikea uskoa, että SaiPa jättäisi missään halliratkaisussa rakentamatta ja rahoittamatta rahasamponsa aitiot ja ravintolat.

Te jotka järjestätte tilaisuuksianne joihin kutsutte paljon ihmisiä, hävetkää. Koronalinkoja.

Missä maassa Pesonen siellä loppuu tehdas.

Uutisoitu on, että koronatestaus maksaa miljoona euroa päivässä. Rahoitus olisi helposti järjestettävissä veronmaksajia rasittamatta niin, että pienenetään Yle-veroa reilut 200 miljoonaa sekä asetetaan ulkomaiselle rekkaliikenteelle tienkäyttömaksu.

Älkää nyt vaan tehkö Amiksen hallista jotain puolivillaista latoa, joka sitten toimii lähinnä pukukoppina ja sateensuojana. Pepe

Kommentoidut