Estarit: Lupiini on karujen paikkojen kaunistus

Kyllä köyhän eläkeläisen pitää äänestää kokoomusta tai perussuomalaisia, sieltä löytyy onni ja autuus. Ei ihan noin köyhä eläkeläinen. Tankkasin auton eilen

Olen ollut erittäin tyytyväinen Kajoniin. Kuljettajat ovat siististi pukeutuneita ja kohteliaita. Asiakaspalvelu on ollut erinomaista. Tsemppiä henkilökunnalle.

Nyt ei pidä valittaa, itsehän olette edustajanne äänestäneet. Sitä saa mitä pyytää.

Suomi pelastaa maapallon. Odotan ministerien autoihin häkäpönttöjä. Näyttäkää esimerkkiä. – Carl

Kokoomus ja perussuomalaiset ovat todella närkästyneitä, kun eivät päässeet hallitukseen. Vuosikymmeniä politiikkaa seuranneena en ole moista vähättelyä ja mollausta nähnyt.

Tiedot kesäkonserttien esiintyjistä löytyvät sataman kioskeista sekä netistä hakusanalla: kesäkonserttien esiintyjät. – Jorma

Mitä kaunista katsottavaa pientareissa on ilman lupiineita? Pitää ajatella eikä apinoida kaikkia vouhotuksia. Lupiini on karujen paikkojen kaunistus – ja mitä ajattelitte tilalle?

Hienoa, etteivät suomalaiset joudu häpeämään presidenttimme käyttäytymistä, kuten monet amerikkalaiset joutuvat tekemään.

On se kokoomukselle ja persuille kova pala, kun uusi hallitus antaa vähävaraisillekin jotain!

Sähkömies pysyköön pylväässä, ei kannata nousta vallan tikapuille. Pudotus on kovaa. – Mettäläinen

Taksiasioissa tulee myös hyväksyä ja ymmärtää, että suuret yritykset valtaavat markkinat niin kuin muillakin aloilla on käynyt. Se on nykyaikaa.

Kajonin työntekijöille jaksamista arvokkaassa työssänne. Kyllä räksytys ajanmittaan loppuu.

Ei tullut 100 euroa eläkeläisille lisää, ei indeksin korjausta. Tuli kotitalousvähennyksen pienennys ja asumiskustannuksien korotus. Kiitos Rinne.

Uusimmat uutiset