Estarit: Rahan mättäminen lentokentälle saa jo riittää

Uusi hallitus on luvannut tehdä sosiaalisesti oikeudenmukaisempaa politiikkaa. Kokoomuksen mielestä tämä pysäyttää Suomen.

On se vain näin politiikassa. Rikoksen tehneet henkilöt ovat erityisasemassa, nuhteettomuus on siellä pelkkä klisee. En saanut järjestyksenvalvojakorttia rattijuopumuksen takia!

Kiitos Puolustusvoimien kesäkiertueen järjestäjät ja esiintyjät. Loitte satamaan 5.6. upean tunnelman. Väki vauvasta vaariin viihtyi. Hyvä työ!

Onko se ihme, jos ihmiset kyllästyvät työpaikoilla, kun teetetään koko ajan työtä, jossa aivot voi heittää narikkaan. Työmotivaatio syntyy haasteista ja uuden oppimisesta ja vastuusta ja siitä, että luotetaan.

Mukavimpia lintulajeja ovat sini- ja talitiaiset.

Paskavettäkö tarvitaan Saimaaseen levän lisäksi tänne tuhoamaan kaikki rantamme? Kiitti vaan ympäristötoimistolle!

Että lentokentälle lisää rahaa. Niin hyvät tuulet eivät puhalla, että ne rahat tulevat takaisin, mutta verorahoista voi tehdä vaikka paperilennokkeja.

Rahan mättäminen lentokentälle saa jo riittää. Lappeenranta kun ei saa aikaiseksi edes näkyvää yhteismarkkinointia Saimaan ympäristökuntien kanssa. Se voisi tuoda tulosta myös lentoasemalle.

Sukupolvet vaihtuvat mutta kännykän räplääjät hävittävät luovuuden. Ihmisiltä häviää taito omasta roolistaan. Mitä tehdä yleisillä paikoilla ilman kännykkää?

Eksotella on lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelma. Niin suunnitelma, ei toteutus. Ei tule apua pyydettäessä. Ei vastata yhteydenottoon. Kiitos!

Kuka opettaisi siistiä kielenkäyttöä Kaakkois-Suomen urheilijoille? Kirosanat kaikuvat jo pienten junnujen suusta, vanhemmista puhumattakaan.

Turhaan ja kiusaksi järjesti kaupunki kaupunkipyörien sijoituksesta kyselyn. Nyt on ilmoitus: kaupunkipyörät otettu käyttöön, suurin osa keskustan alueilla, loput Sammonlahti ja Skinnarila.

Haja-asutusalueen tien, joka on alueellisesti merkittävä ja yleisessä käytössä, ei kuulu olla yksityistie. Kaupungin tulee ottaa nämä haltuunsa ja poistaa niiden yksityistiestatus.

Kun katson TV:.stä suurkaupunkien auto-ja lentoliikennettä, aivan huvittaa kun täällä sonnimullikatkin nähdään ilmansaastuttajina. Onko mopo enää hallinnassa? – Topi toimeton

Hiljaiseksi lääkitty, olen läheltä seurannut psyykesairaan elämää ja todennut, että heille olisi tärkeämpää huoltaminen arjen elämässä kuin lääkitseminen.

Sähköautoa järkevämpi ja halvempi ympäristöteko olisi siirtyä biodieseliin ja ja vapauttaa sen käyttöön sitoutuneet dieselverosta. Vähän porkkanaakin.