Estarit: Ei mene jakeluun, miksi paperiteollisuuden irtisanomiset ovat kovempia kuin muiden ammattien!

Mikä määrä lasketaan kaupunkien jätevesiä tai hulevesiä puhdistamattomana vesistöihin ja lopuksi mereen? Kukaan ei uskalla kertoa totuutta.

Kyllä on kansa kaakon kaupungissakin, "kahelia" porukkaa. Äänestetään vihreitä ja riekutaan vappua kuukausi etukäteen. Kyllä sylettää moinen touhu. Hävetkää. – Sf

Demareiden useasti mainitut, mutta pitkään piilossa olleet "meidän arvomme" ovat nyt julkaistu suuren kohun myötä kansanedustaja Hussein El-Taeen ansiosta.

Tavallinen kansalainen miettii, miksi pitäisi äänestää EU-vaaleissa. Hyöty mitätön, valitulle ehdokkaalle juhlavat tulot. Huono pelisuhde.

Työhyvinvointiin vaikuttaa paljon se, miten alaisiin luotetaan. Jos aina annetaan yksinkertaisia, haasteettomia ja tarpeeksi tyhmiä hommia, niin ei ole ihme, jos työ alkaa tympiä.

Ei mene jakeluun, miksi paperiteollisuuden irtisanomiset ovat kovempia kuin muiden ammattien! Suurin osa töissä ilman mitään koulutusta.

Mihin on isänmaa menossa, kun työpaikoille värvätään yhä enemmän ulkomaalaisia, jotka eivät osaa maan kieltä. Näille ihmisille pitää sitten olla tulkki, josta tehdään sitten myös pomo myös suomenkielisille.

Ainakin meillä pystyi koko perhe äänestämään netin kautta talvi- vai kesäaika kyselyssä. Jokaisen ääni rekisteröitiin.

Näinkö kuvittelette, että työhyvinvointi paranee, kun lisäätte ulkomaalaisille vastuullisempia ja haasteellisempia töitä ja kotimaan työntekijät saavat ne yksinkertaiset ja tylsät työt.

Kaukaan Laulumiehet ja bändi, kiitos lämminhenkisestä konsertista. Kotimatkalle hymyssä suin.

Mikä suuri häpeä pelata kasinoa kuntalaisten terveydellä. Jonkun vain laitettava stoppi Eksoten aikeille ulkoistaa laboratoriot. Vastuuseen koko Eksoten hallitus ja erotettava kaikki.

Outoja ovat taas Eksoten laskelmat labrasäästöistä. Mihin Eksote tärvää omassa labrassa 8 miljoonaa euroa HUS:iin verrattuna ja laitteet myytäisiin kirjanpitoarvoon!

Taasko täällä on kateutta inva-luvan omistajia kohtaan. Luulen, että moni invalidi vaihtaisi mielellään terveytensä kateellisten kanssa.

Kyllä laamapaitoja löytyy. Mutta miksi trikoisten pitkiksien vyötärökuminauha ommellaan kiinni saumaan ja joka paikkaan lykätään stretsiä? Vaatteet venyy ja paukkuu!

Onko tosiaan näin? Ja kuinka moni pieneläkeläinen olisi leipäpussista kiitollinen? Mutta Luumäki ja rikkaat porskuttelee.

Savonkadulla kaivutyö tuli tehtyä viikko sitten. Rojut vaan jäi levälleen. Kaunista.

Kemi kannattaa unohtaa sellutehtaan sijoituspaikkana, koska vasemmisto ja vihreät vastustavat. Viisainta rakentaa tehdas Haaparantaan. Ruotsille työpaikat kyllä kelpaa.

Jussi Halla-aho (ps.) se arvostelee kuluttajasuojan toteutumista hallitusneuvotteluissa. Entä, miten se toteutuu puolueensa kansanedustajien euroehdokkuudessa? Kyllä se malka toisen silmästä löytyy.

Miksei Lappeenranta tee ollenkaan kotimaan matkailumarkkinointia? On ekologisempaa (Green Lappeenranta?) ja voisi houkutella paluumuuttajia, joita muuttotappioalueelle kipeästi tarvitaan.

Uusimmat uutiset