Estarit: Radio Suomen soittolistat ovat hirveää kertakäyttöpopin pakkosyöttöä

Kylläpä oli Ylellä hyvät selostajat EH-turnauksessa, eivät huuda kuin eläimet ja huomaavat selostavansa televisioon. Nämä kommentaattorit ovatkin täysin turhia.

Hannele Ohvo kirjoitti sunnuntaina täyttä asiaa Radio Suomen soittolistoista. Hirveää kertakäyttöpopin pakkosyöttöä, kun haluaisi kuunnella paikallisia uutisjuttuja. Ylen hallinnon pitäisi puuttua asiaan.

Jos Veikkauksen pelaa maltilla -pelit ovat hyvän tahdon pelejä, niin mitähän sitten ovat lapsia ja nuoria koukuttavat ja peliriippuvuutta aiheuttavat pelit?

Rajavartiolaitos seisottaa tahallaan ostosturisteja Suomen rajalla. Venäjä kiristää tuontisäännöksiä. Onnea ja menestystä vaan Zsar Outletille.

Säästääkö Lemin seurakunta niin mahdottomasti, ettei valtuustokaan tilinpäätöstä käsittele?

Voi hyviksen hyvis! Monellako käyttäjällä tuo systeemi on testattu? Jos on tarkoitus, että sitä käytetään, pitää se myös olla käyttäjäystävällinen. Edes vuosikymmenten kokemus ei riitä.

Parikkalan veden hinta nousi muutama 100 prosenttia. Kyllä on halpa kunta asua. Näin niitä uusia asukkaita saadaan.

Lappeenrannan elävä keskusta. Päättäjät vatvovat, että Valtakatu kiinni vai auki? 70-luvulla katu oli täynnä kävelijöitä ja liikkeitä. Nyt kuin Saharan autiomaa!

Kiitos ministerin taksiuudistus. Uutisten mukaan takseja lopettaa, kaljabaarit ja syrjäkylät autioituvat, kelakyydit myöhässä jne.

Kivaa, kun nykyinen soittaja löytää uruista kirkkaatkin pillit, edeltäjä ei halunnut niitä käyttää.

Papisto vaihtui, toivottavasti seurakuntalaisten palautettakin kuunnellaan tästä lähin.

Eikö Äitsaaren asukkailta löydy porukalla rahaa ostaa kylän yhteinen kohtaamispaikka ja kerätä yhteiseen kirstuun puolet energiakuluista niin, etta kunta maksaisi puolet. Keksikää jotain!.

Äitsaaren päättäjät eivät ymmärrä kylänsä asukkaiden henkisiä elämänarvoja. Mielenterveyspalvelutkaan eivät ole ilmaisia ja niiden tarve voidaan estää luovalla ja viisaalla suunnittelulla.

Takseilla menee vielä niin hyvin, että on varaa valita kyytejä. Asiakkaat taas kärsijöitä.

Onkohan se sähköauto lopulta pelastus päästöjen vähenemiselle? Kyllä ne vanhenevat akutkin aiheuttavat ympäristölle haittaa.

Olipas opettavainen MOT-ohjelma valokuituyhtiöistä maanantaina. Konkurssivalmiita yhtiöitä, Taipalsaari nostaa veroäyriä ja kuntalaiset maksavat moisen turhakkeen.

Kommentoidut