Estarit: Eikös Lemin srk-talo mennyt käyttökieltoon sisäilmaongelmien vuoksi ja viranomaisen suosituksesta?

Ei uutista talven aikana, että tekikö Patrik maalin vai ei. Suomipaita ei kiinnosta. Huippu-urheilun saavutuksista ei ole mitään hyötyä.

Nyt jos koskaan on elintärkeää, eivätkä nuorten ainoastaan, äänestää eurovaaleissa ilmaston lämpenemisen puolesta tai vastaan. Ilmasto kyllä piankin siihen vastaa.

En kyllä ole juhannussaunassa sähköä tarvinnut. – Vihta

Isällä syöpä. Kontrolli ehdoton, sillä kerran jo levinnyt. Mitä tekee Eksote: peruu ajan edellisenä päivänä. Ei tietoa uudesta, koska ei ole urologia. Epätietoisuus syö.

Nyt taitaa Synlab vedättää Eksotea pahemman kerran. Toivottavasti valtuusto ei hullaannu karismasta.

Outopa on tuo Lappeenrannan kaupungin henkilöstöpolitiikka – kolmannes henkilöstöstä on määräaikaisessa työsuhteessa. Strategiako kateissa?

Donald Trump on narsisti peliriippuvainen, joka pelaa USA:n varallisuudella koko muuta maailmaa vastaan ja uskoo olevansa varma voittaja

On käsittämätöntä, että vuosikymmeniä työtä tehneenä ja verotettuna joutuu nyt eläkeläisenä maksamaan kaikesta terveydenhoidosta. Työssä kulut maksoi työnantaja. Mihin veroeurot oikein menevät?

Selittäkää nyt paremmin jäähallin ikirouta? Vai onko Etelä-Karjalasta jo tullut osa Siperian ikirouta aluetta?

Lobbarit toimeliaita vielä eläkkeelläkin. Kerran firman mies aina firman asialla.

Eikös Lemin srk-talo ole mennyt käyttökieltoon sisäilmaongelmien vuoksi ja viranomaisen suosituksesta?

Netissä olevan pöytäkirjan mukaan Taipaleen srk:n päätös Lemin sisäilmaongelmaisen srk-talon sulkemisesta näyttää olleen yksimielinen!

Mihin ovat hävinneet tuulinuolet ja -suunnat Etelä-Saimaan sääkartoilta?

Lappeenrannassa on äärettömän huonoa asiakaspalvelua. Etenkin kahviloissa. Äänestän jaloillani.

Moottoripyöräkerholaisten läsnäolo oli hieno ja kaunis ele sankarihautajaisissa, Suomen liput pyörien perässä ja sinibaretit, hienoa pojat!

Uusimmat uutiset