Estarit: Myllysaaren sauna ja avanto – Siinä on elämystä kerrakseen

Myllysaaren sauna ja avanto. Siinä on elämystä kerrakseen.

Vladimir Putin totesi, että Lukashenka on Valko-Venäjän laillinen johtaja. Voiko sen venäläisimmin sanoa?

On hyvä, että Tuohikotintielle tehdään uutta pintaa, mutta kyllä on huono ajaa tärinän vuoksi. Ja Säänjärven lavan kohdalla kai loppunut tarpeet kesken; pientareet tosi leveitä ja asfaltissa mutkat.

Tulen mielelläni mukaan Kansalaistorin mielenosoitukseen! Kaikki järjelliset ja esteettiset syyt puoltavat Kisapuistoa. Sen kannalla ovat myös vastuullisimmat päättäjät.

Olisiko jäähallihankkeessa aika kuunnella hallin suurinta käyttäjäryhmää eli eri urheiluseuroja! Mistä käyttäjät keskustan areenalle Liiga-SaiPan lisäksi?

Ihanaa, valoa kirjoituksissa. Jäähallin luontevin ja toimivin paikka on Kisapuisto. Keskusta ei vaan minkäänlaisella (paitsi suuruudenhullulla) järjellä ole mahdollinen!

Vinkkinä Valko-Venäjän kansalle. Menkää yleislakkoon. Ei ne voi teitä kaikkia linnaan laittaa. Lukasenkka lähtee maanpakoon aika nopeasti. Kaikki vaan istualleen eikä kukaan tee yhtään mitään. Kyllä tehoaa.

Jos polttomoottoriautot joskus kielletään niin kieltävä taho on varmaan valmis ostelemaan ihmisille paljon sähköautoja.

Eipä ole ihme et ihmiset eroaa kirkosta, kun kuuntelee piispa T. Laajasalon tulkintaa Raamatusta. Hävetkää kirkonmiehet!