Estarit: Mikä on tämä LUT-yliopisto, kun sieltä tulee keksintöjä ja innovaatioita – Aalto ja Turun vastaavista ei kuulu mitään

Lappeen kirkko rakennettiin aikoinaan kauas kaupungin ulkopuolelle, kaupunkia on nykyisin Venäjän rajalle saakka. Eiköhän Kisapuisto ole keskellä kaupunkia!

Jäähalli ehdottomasti keskustaan. Sinne pääsee bussilla joten omaa autoa ei tarvita kuten on laita Kisapuiston. Junnut voivat kulkea itsenäisesti harrastuksiin ilman vanhempien kyydityksiä. Hiilijalanjälki kiittää!

Outoa, että ministeri Mikkoselle ei kukaan ole kertonut, että noita laskeutumispeltoja linnuille on voinut, ja on petrustettu jo vuosikausia. Ministri voisi tiedon saatuaan kannustaa luontoihmisiä ohjaamaan nuo hanhet niille varatuille pelloille.

Jäähalli ehdottomasti keskustaan ja ehdottomasti betonista.

Nyt saisi rahanjako riittää. Rikkaaat virmat saavat ihan liikaa, kauppa käy korona-aikanakin. Rahan ahneita.

Ei ole kiva kuunnella radiota, kun sieltä kuuluu taustajumsutus, muka musiikkia.

Korona-aikana nähtiin, että ihminen voi elää ilman teatteria tai konsertteja! Lopetetaan molemmat ja annetaan ihmisille vapaalippuja elokuvateatteriin ja festareille!? Tulis kaupungille tosi halvaksi? Teatterissa ja konsertissa tyhjä paikka maksaa veronmaksajille 120 euroa!

Mikä on tämä LUT-yliopisto, kun sieltä tulee keksintöjä ja innovaatioita! Aalto ja Turun vastaavista ei kuulu mitään? Siellä on vain virkamiehiä, jotka saavat palkkansa päätä vaivaamatta!?

Ei hallituksella ole mitään varoja jaettavaksi, vaan velkarahaa kylvävät maailman tuuliin.

Lämmin kiitos keskussairaalan osaavalle henkilökunnalle lauantain 19.9. hyvästä hoidosta. Kaikki sujui nopeasti ja sujuvasti. En kyllä ymmärrä, miksi toimintaa aina arvostellaan ja moititaan...

16 Meur. Jatkossa 4 Meur lisää maksettavaa vuositasolla Lpr. Mikä on Eksoten hallituksen puheenjohtajien vastuu?

Kommentoidut