Estarit: Miksi ihmeessä pitää räkiä jalkakäytäville?

Aikanaan Imatran seudun oma lehti Ylä-Vuoksi ilmestyi vain 4-sivuisena. Oli juhlaa, kun n.60-luvun alussa kannet saivat lisälehden, eli oli peräti 6 sivuinen ja siitä pikkuhiljaa paksuni.

Ei hoitajia pidä vähentää. Taso nyt jo laskenut. Hoitajat riitelevät keskenään ja on liikaa avustettavia potilaita. Vähän henkilökuntaa. Miehet ja naiset samassa.

Marian aukiohan on just hyvä, niinkuin se on nyt! Kirkko ja puisto korostuvat, autot kulkevat hiljalleen, on tilaa hengittää.

Taloyhtiön isännöinti on asiakaspalvelua, eikä vallankäyttöä!

Hei haloo seurat, järjestöt ja yhdistykset. Kun tilaatte kuljetuksiin linja-auton, vaatikaa kuljettajaksi vakituinen ammattikuljettaja. Ei kuutamokeikkaa heittävä eläkeläinen.

Miksi ihmeessä pitää räkiä jalkakäytäville? Joka paikka on räkäklimppejä täynnä, pitää koko ajan katsoa jalkoihinsa, ettei astuisi niihin. Kuvottavaa!

K-Supermarket Rakuunan itsepalvelukassat käyttöön, kun ne kaupassa kerran on! – Ihmettelijä, yksi niistä monista?

Pitääkö olla joku huippu, tai muuten erikoinen, voidakseen pysäköidä muilta kielletylle alueelle Imatran Kylpylän risteyksen luo. Myös Kylpylän piha täynnä autoja ja pysäköintikieltomerkkejä.

Drone-lennokkeja ei pitäisi hankkia leluiksi, ellei halua virittää kiivastusta naapurustoon ja häirintää linnuille ja eläimille.

Käyttäkää nyt niitä heijastimia, hyvät ihmiset. Se, että näette autot liikenteessä, ei tarkoita sitä, että autoilijat näkevät teidät.

Uusimmat uutiset