Estarit: Riittää jo Karjalan -kunnailla laulun soittaminen!

Minuun kohdistetun ajojahdin tosiasiat saat lukea aivan vapaasti ottamalla minuun yhteyttä. Ei jää kenellekään epäselväksi, että minä puhun totta.

Marja-Liisa Vesterinen

Suomalaiset ovat menettäneet järkensä tai vähintään harkintakykynsä. Lehdistö leipoo törkeän rikoksen tehneestä miehestä naisineen jonkinlaista sankaria. Rahanahneet lehtitalot kiittävät.

Tuon jokailtaisen Karjalan kunnailla -laulun soittamisen voisi ensi kesänä toteuttaa jossain muussa kaupunginosassa kuin Taikinamäki/Keskusta/Kimpinen. Kyllästyttää. Riittää jo.

Nyt kun on kuukausitolkulla telkkarista katseltu vain uusintoja, olisi kohtuullista, että TV lupamaksukin otettaisiin uusintana viime vuodelta.

On se hassua että kaupunginlahdessa seisovat ja ajavat moottoriveneet vuotavat polttoainetta ym. Saimaaseen, mutta silti vaan itketään, että mattolaituri saastuttaa.

Vihreillä on kyllä vuosien kokemus oppositiossa olosta ja siellä vaikuttamista. Ei tartte olla niin mahtava esittäessään uhkauksia. Hyvä olisi noudattaa hallitusohjelmaa, mistä on sovittu.

Miksi IPV ei uusi valmennusta ja pelinjohtoa? On kuin viime vuosituhannelta. Jos on rahaa pelaajiin pitäisi olla myös rahaa pelinjohtoon ja valmennukseen.

Taas suljen aamulla radion. Yle Lappeenranta, asenteellinen aamutoimittaja taas äänessä. Voihan Reporadio! Alennusta yleveroon ja heti.

Kommentoidut