Estarit: Vuokralla asumista tuetaan tuhansilla miljoonilla euroilla vuodessa

Samposta "valmistuu" riman alittajia muiltakin aloilta kuin sähköalalta. Yhteiskuntamme pyrkii yhdenvertaisuuteen kouluttamalla koko ikäluokan. Kaikki eivät valitettavasti ole koulutettavissa.

Ovatko vaalit nykyisin katteettomia lupauksia, näemmekö vaalimainoksissa häitä, hautajaisia, synnytyksiä tai muuta viihdettä? Missä vaalien asiallisuus?

Yle Radio Suomi soittaa iskelmiä kello 10- 18 ja jossain välissä on vähän asiaa. Pakkosyöttää iskelmiä meille, jotka haluamme yhtenäistä asiaohjelmaa. Ajantasa takaisin ohjelmistoon.

Nyt olisi varmasti aika Sampon poliittisen johdon puuttua ko. virkamiesjohdon johtamistapaan, jos kaupungilla liikkuvat huhut pitävät vähänkin paikkansa. Onkohan tässäkin pelolla johtamista?

Nyt kun ammattikoulutus häviää unhon yöhön jäähallin tieltä, täytyy saneerata vanha kasarmi johdon tarpeisiin saunoineen, porealtaineen ym. viihdykkeineen.

Venäläisistä oli jo suurin osa poistunut sovitusti ennen saksalaisten tuloa kansalaissodassa. Suuri osa heistä, jotka tänne jäi, teloitettiin raa´asti, vaikka heistä monet kannattivat valkoisia.

Oikeusvaltion periaatteiden hinta 1,5 miljoonaa.– Hyvä veli

18 maakuntaa ja niihin kuhunkin yksi keskus jäljelle, se riittäisi Suomen kokoisen maan hallintoon. Ylimääräiset kunnat ja kaupungit lakkautetaan hallinnollisesti. Näin löytyisi tehot ja säästöt

Vuokralla asumista tuetaan tuhansilla miljoonilla euroilla vuodessa. Eikö olisi parempi, että tuet poistetaan ja vapautetaan hinnoittelu. Markkinatalous huolehtii kilpailusta ja hoitaa asuntohuollon.

Eikö opetuksen paras mittari ole Sammossa menestyminen taitajakilpailuissa? Tätä taustaa vasten nykyjohdon aikana tulokset ovat olleet aivan ala-arvoiset. Tilastot sen kertoo.

Kiitos Erkki Tuomioja. En ole demari, mutta kadun, että koskaan olen äänestänyt Sauli Niinistöä.

Ruutupalvelussa 28.3 TPS-SaiPa ottelussa Oskari Saari oli harvinaisen puolueellinen selostaja. Masentui täysin pelin edetessä Saipan viedessä ottelua. Onkohan mies Turusta?

En etsi enää syitä ja syyllisiä v. 1918 sotaan, mutta voittajien kosto oli kauheaa. Hehän olivat Suomen sivistyneistöä ja sillä pohjalla nykyinen oikeisto lepää.

Luetuimmat