Estarit: Susanna Koski antoi kasvot kokoomukselle ja kansanedustajille

Kokemani mukaan kaikilla kotieläimillä ja villieläimillä on erittäin hyvä muisti sekä tarkka käsitys kellonajoista, joten olkaapa täsmällisiä.

Kunhan insinöörit ja muut viisaat keksivät sen, miten ihmisen saa käymään kuussa, niin sitten voisi joku keksiä, miten kerrostalon biojäteastian säkki ei putoa astian pohjalle, kun sinne jotain laittaa.

Rauhaa rakastava Israel surmannut säälimättömästi niin lapsia kuin aikuisia. Mitään ei ole opittu.

Haistelkaa nyt sitä lannanhajua mielihyvällä. Itsehän äänestitte kyllä EU:n puolesta Se sanelee levitysajankohdan. – Ex-viljelijä

Hyvät immeiset, eiköhän tähän kaupunkiin mahdu niin sankarihaudat, aukiot, jäähallit, kirkot, patsaat kuin jäätelökioskikin! Lopetetaan tuo vouhkaaminen "suojelualueista" ja eletään tätä päivää.

Kuka valvoo Eksoten kotihoitoa? Käykö esimies tarkistuskäynneillä yllättäen? Vai saako henkilökunta tehdä vanhusten kodeissa mitä lystää?

Susanna Koski antoi kasvot kokoomukselle ja kansanedustajille! Norsunluutornissa ei mitään hajua, saati halua, ymmärtää ihmisten elämää. Ja silti päättävät meidän asioista?- Loikkari

Aktiivimalli ei minua auttanut. Olen 60-vuotias ja töihin ei kukaan minua huolinut enkä TE-kursseillekaan päässyt.

Ristikankaan parkkipaikka on tarkoitettu hautausmaalla käyviä varten, ei läheisissä kouluissa vieraileville. Tosin ehkä kouluissa vierailut on tarpeen, kun ei osata kieltomerkkejä enää lukea.

Vastuutonta toimintaa edes suunnitella kansiareenaa keskustaan. Kaupungille tulossa hirvittävä velkataakka. Soten myötä verokertymä pienenee ja velka suhteessa verotuloihin on järjetön.

Vastuutonta väittää, ettei nykyisen hallin peruskorjaus kannata. Kattorakenteiden uusiminen ja samalla hallin korottaminen paras vaihtoehto. Jäisi rahaa muihinkin pakollisiin investointeihin.

Kotona asuu jo nyt sellaisia ikäihmisiä, joiden paikka ei olisi kotona, vaan hoivapaikoissa. Hyvä, että edes muut tarjoavat mahdollisuuden siihen, kun Eksote ei välitä.

Maaliskuussa työttömiä oli 240 000 ja vuonna 2017 260 000 virhemarginaali plus-miinus 19 000. Kannattaa varmistaa tilastot, kun puhuu 100 000 uudesta työpaikasta.

Kuka valvoo Eksoten kotihoidon käyntien ajat. Onko esimies tietoinen, että vanhus on 21 tuntia pelkän aamu- ja iltapuuron varassa?

Luetuimmat