Estarit: Valtion on taattava postin kulku, vaikka verovaroin

Milloin ja missä on päätetty, että Lpr:n jätevedet lasketaan suoraan Joutsenon edustalle? Putken kustannusarvio 1 milj. e/km. Jos on puhdasta, niin kyllä se liukenee Lpr:n edustaltakin!

Miksi me suomalaiset häpeämme uskontoamme ja pyrimme kaikin tavoin varjelemaan sitä muilta. Missään toisessa kansassa en ole tavannut tällaista. Nykyaika tarvitsee pysyvyyttä, mitä usko antaa.

Ihme vimma Lpr:lla kaataa puita, vielä niitä pöntöllisiä (etenkin nyt ku siilit on talviunilla). Kuukkelinkaaren viereisen metsän karsimisesta ei ole montaa vuotta.

Hain keskiviikkona postilaatikosta 16 lippusta ja lappusta. Ja posti vielä lakossa. – Sähkölehti

Lähisukulaiset ovat kaikista pahimpia.

K-sairaalan päivystyksessä ja valvonnassa äskettäin olleena oli upeaa saada osaavaa ja ystävällistä hoitoa hädän hetkellä. Kiitos!

Jos se aamubussi on linjalla niin miksi ei jatka matkaa vaan pysähtyy tyhjäkäynnille. Armaadan pysäkillä on hyvä kaasutella kun ei ole asuntoja yläpuolella.

Valtion on taattava postin kulku, vaikka verovaroin, eikä niin että työntekijät sen talkoilla hoitaisivat.

Feministien mielestä mies-päätteitä ei saisi käyttää. ES:n pääkirjoituksen mukaan maksumies on kuitenkin sovelias.

Talviajassa nukutaan valoisaan aikaan aamuisin ja valvotaan pimeässä iltaisin. Kesäajassa saisimme auringon valoa silloin kun olemme valveilla. – Terveysvaikutus

Ministeri Paatero ymmärsi kieltää vuokratyövoiman käytön Postin lakossa, sillä olisihan se ollut noloa ja moraalitonta, että valtiovalta itse olisi näin alkanut murtaa omien kansalaistensa tahtoa.

Eksoten uutisointia katsoessa tuli mieleen, että onko nyt jo pääsiäinen?!