Estarit: Ois kiva viettää iltaa pihalla, naapurien puheensorina ei häiritse. Mopojen jatkuva pärinä ajaa evakkoon sisälle. Taas ilta pilalla.

Kiitän harjakatoista. Kaiken tasakattohirviöiden joukossa on nyt tullut vaihtelua. Nimimerkki Panoraama

Hei te koiria vapaana ulkoiluttavat! Onko nyt hyvä mieli kun koirasi tappoi eilen illalla Naturan Luhtalammen suojelualueelle kurjenpoikasen koirien kiinnipitoaikana? Ei enää kuulla kurkien laulua.

Vastuutonta vallanpitoa kasvattaa suunnitella uutta hulppeaa jäähallia, vaikka kunnalla on korjausvelkaa jo olemassaolevista rakennuksista. Ne annetaan hapantua pystyyn yhtään välittämättä.

Eksoten rekrymainos oli kertakaikkisen mauton. Tuskin kannusti ketään tulemaan töihin tänne, korkeintaan joitakin hölmöjä, ja niitä on jo tarpeeksi.

Ois kiva viettää iltaa pihalla, naapurien puheensorina ei häiritse. Mopojen jatkuva pärinä ajaa evakkoon sisälle. Taas ilta pilalla.

Eksoten hallitus on myös hätiköiden vaihtanut taksikyytienvälittäjän parin poliitikon vaatimuksesta. Ei muuttunut paremmaksi. Yhteiset rahat kysymyksessä. Nimet esiin.

Jos ei tuo kahden sähkölaskun lähettely lopu nii virrat katkastaa mökiltä.

Vesterinen kertoi selväsanaisesti vt. toimitusjohtajan päättäneen rekrytointi-ilmoituksen kuvan vaihdosta. Eivätkö ihmiset osaa lukea?

Viime kesänä ei toiminut katujuna. Tänään ei Solar-lautta. Talvitapahtumatkin olisi peruttu ilman yksityisiä henkilöitä!

ELY:n hoidettavana olevat tievarsipöheiköt voivat erinomaisesti. Kukaan ei lie valvo heidän velvoitteita hoitaa alueita. Liittymien kasvustot ovat läpikäymättömiä, mikä on esteenä näkyvyydelle.

Laiskan omistajan ei koulutettu ja vapaana juokseva koira naapurien riesa! Ei koiran vika.

Luetuimmat