Estarit: Miksi kaupunkipyöriä ei laiteta talviteloille?

Voi Marjatta, opettajilla on ollut L:rannassa jo vuosia vaikenemisohje, josta muistutettu viimeksi tänä syksynä. Koska lojaalius työnantajaa kohtaan.

Haja-asutusalueen lehden tilaajatko ainoastaan syyllisiä, kun joutuvat postin lakon takia itse kustantamaan lehden haun kilometrien päästä? Per..le.

En oikein ymmärrä Lappeenrannan tavoitetta hiilineutraaliuteen. Päästöjä pitäisi vähentää mutta samalla tuetaan ja pyritään lisäämän lentoliikennettä.

Mitähän sanoi Pekka Vennamo SMP/PS Postin johtajana 1989? Kun posti yhtiöitettiin, hän sanoi että ei vaikuta palveluihin! Jaahan, kuinkas kävikään?

Huvittavaa ja säälittävää, miten vaikea oikeiston on hyväksyä vaalitulos ja vasemmistohallitus. Voimia pää- ja muille ministereille. Olkaa te viisaampia, koska katkeruudella ei pitkälle pötkitä.

Katujen hoito hoi, pieni ilmastoteko nyt: lopettakaa autojen seisottaminen Ratsuväen raitilla turhien betoniporsaitten edessä ennen talvea.

Eipä ollut lippu salossa isänpäivänä. Eikö ole tärkeä päivä? Virallinen liputuspäivä.

Miten kummassa jok’ikinen uutinen tai ajankohtaistapahtuma voi liittyä henkilön armeija- tai kouluaikaan. Itsekin muistan, kuinka se ajankohtaisuus sitten unohtuikin.

Svetogorsk, mikä Svetogorsk. Paikan nimi on suomeksi Enso. Opetelkaa toimituksessa käyttämään oikeita suomalaisia paikannimiä. Neuvosto-Venäjän rikosten häivyttäminen ei ole nykypäivää. — Suomettuminen

Postin hallintoneuvostossa istuu mitään tekemätön, huippukorvausta nostava joukko kansanedustajia. Eivät ainakaan kansaa edusta. Miksi?

Suomen hallituksen luulisi olevan jyrkästi Postin kaavailemaa työntekijöiden palkka-alea vastaan. Tämän kyllä ymmärtää, sillä ei se ole korvaansa lotkauttanut vuosiin eläkkeiden indeksialeen.

Tiedoksi, että asiakkaalla on oikeus valita, millä taksilla hän ajaa mm. turvallisuus- ja palvelunlaatusyistä.

Miksi koko ay-liike uinuu, kun postilaisia heitellään kuin marjapussia? Tämänkö vuoksi olemme taistelleet ja maksaneet jäsenmaksuja vuosikymmeniä? Nyt on toiminnan aika, topakoitukaa.

Miksi kaupunkipyöriä ei laiteta talviteloille?

Tiedoksi vaan Oikokadun asukkaalle, että bussi tulee linjalta Oikokadulle. Kun sinä vielä nukut, niin kuski on jo aloittanut työt.

Luetuimmat

Kommentoidut