Estarit: Jos meil rakennusfirmat rakentaat nui huonost, jot reilu kolmekymmene vuoje pääst pittää purkaa, ni joutaat lopettaa tykkänää, jot enemmilt vahingoilt säästytää.

Eivät ulkomaan marjastajat ole poimijoita. Ovat riipijöitä tai raastajia.

Ukkeli 82 v.

Kyllähän ei oikein auton parkkeraus onnistu Iitiä lavalla, ei kuskeilta eikä liikenteenohjaukselta. Välit ovat suuret, rivit vinossa ja ohjaajilta puuttuu Stop-merkki kädestä ja järjestäjä on sentään LUM, et voi voi!!

Onnittelut Rasmus Surakalle: on noussut Topi Kososen manttelinperijäksi.

Tolppasyöttö

Toivoisin kaikille yleisurheilun kilpaileville junioriryhmille psyykkistä valmennusta. Tuntuu oudolta, että nuori itkee kilpailun jälkeen. Silloin kun kyseessä ei ole kipua tuottava loukkaantuminen.

Hyvä että vihdoinkin Halkosaaren mattolaituri poistetaan käytöstä. On törkeää pestä mattoja kaupungin parhaan uimarannan vieressä vedessä.

Nämä polttonesteiden hinnankorotuksethan ovat osa hallituksen ilmastostrategiaa. Siispä tankkasin ekakerran " ilmastodieseliä" , ja uskon, et luonto kiittää...Niin toivon.

Pakkomaskeista ei ole kovin pitkä matka pakkohuntuihin. Yleensä nuo pakot viime kädessä kohdistuvat naisiin ei melkein koskaan miehiin

Al-Holista palaavien yksityisyys ja turvallisuus varmistetaan. Kantasuomalaisten turvallisuus ei kiinnosta. Puukonviiltoja ja pomminpauketta odotellessa.

Jos meil rakennusfirmat rakentaat nui huonost, jot reilu kolmekymmene vuoje pääst pittää purkaa, ni joutaat lopettaa tykkänää, jot enemmilt vahingoilt säästytää.

Taksiuudistus pohjustettiin syksyllä 2015, kun Sipilä ja Orpo hommasivat meille 32 476 taksinkuljettajaa.