Estarit: Ei Rautjärven kunta paljon kunnioittanut pitkänmatkan kävelijää

Älkää valittako, että eläkeläisillä ei raha riitä elämiseen. Ovat kaikkein kovimpia hakkaamaan kauppojen pelikoneita

Järki mukaan. Miksi vastustaa lasten kuntoutusta, eikö se ole kaikkien etu? Paljon lapsia, vanhemmat ei välitä, mitä tekevät. Kiusaavat toisia hoitoon asti

Suuri kiitos Lappeenrannan kaupungille tämän kesän ilmaiskonserteista ympäri kaupungin. Hienoja kesäkaupunki nautintoja.

Ihmettelen vanhempaa, joka haluaa altistaa lapsensa kiusaamiselle julkisen koulumenestyskirjoittelun myötä haukkuakseen Pontuksen koulua. Asiat asioina ja lapselle rauha olla lapsi.

Nyt järki käteen, ettei jäähallia rakenneta keskelle kaupunkia. Hinta-arvio esitetty aivan liian alhaiseksi. Asiantuntijoiden mukaan hinta on huomattavasti suurempi kuin mitä nyt esitellään.

Valivali, sitä saa mitä tilaa. Kannattaisi miettiä, ketä äänestää. Mikään ei muutu. Henkilökohtainen äänimäärä muuttaisi vaalipiireittäin tilanteen.

Ei Rautjärven kunta paljon kunnioittanut pitkänmatkan kävelijää, joka tuli tutustumaan Kollaa-museoon. Lehteen laitetaan kuva, kun miestä seisotetaan huussin vieressä. Onneksi siinä on muitakin

Olen kohta 85-vuotias kotona yksin asuva vanhus. Miten Eksote aikoo tukea uuden hoitokeskuksen kautta kotona asumista? Nykyisin ei vanhustenhoidosta edes soiteta, voisihan vaikka kysyä miten jaksat ja pärjäät.

Vielä kerran kaupungin virkamiehet ja eekoo jäähallin neuvottelupöytään. Leiri ehdottomasti joka syystä paras paikka. Kysymyksessä 30 –40 vuoden investointi. Ei raha voi olla neuvottelun ainoa tulos.

Kylläpä tulin iloiseksi kun aamulenkillä Joutsenon frisbee-radan lähellä yksi koulupojista sanoi huomenta. – Mummo -70