Estarit: Lappeenrannassa yli 40-vuotiaille tulisi olla tanssiravintola, jossa tanssittaisiin orkesterin tahdissa.

Meillä on virus, ei syytä huoleen. Nerous ja neuvot sinkoilevat kaikkitietävien suusta. Hallitus ja terveysviranomaiset ei kuulemma tiedä mitään.

Sallinette koronaihmettelyä. Esim. Jos junnut omineen potkii ja pelailee amiksella, miten se poikkeaa, jos he samalla kentällä tekevät sitä valvotusti? Pelien ja turnauksien kiellon ymmärtää.

Ihana lämpö täs kaupungin kämpässä kun aurinko paistaa. Alipaineisen kylmän ilman kierrätys 8h/vrk turhaa tuhlausta! Ei myö niin pahalta haista!

Sunlight

Ihmetyttää se, ettei Venäjän koronatilanteesta tule mitään uutisointia. Miten rajalla toimitaan, mitataanko tänne tulevilta kuumetta, onko täältä turvallista mennä Venäjälle? Onhan Pohjois-Italiaan matkaajat olleet kuitenkin suurelta osin venäläisiä. Luulisi että tauti tarttuu heihinkin?

Lappeenrannassa yli 40-vuotiaille tulisi olla tanssiravintola, jossa tanssittaisiin orkesterin tahdissa. Tällä hetkellä ravintolat ovat nuorisolle.

Olisiko yhdistysten ja järjestöjen syytä luopua kevätkokousten pidosta koronnan vuoksi? Vaikka säännöt ja laki sitä edellyttää, niin poikkeus tässä tilanteessa on varmaan sallittu.

Miksi uutisissa ei kerrota Venäjän koronatoimenpiteistä? Turisteja saapuu rajan yli kaiken aikaa.Työskentelen kassalla, mitään ei tiedoteta.

Pelokas

Pelkonen on oikeassa, suurin tilaisuuksien tänne saaminen on naurettava väite. Areenan saadaan maksimissaan 5–10 tilaisuutta vuodessa, ja sillä ei kirkkoa rakeneta.

THL:llä ja hallituksella löysät housussa "munattomilla" koronaohjeistuksellaan. Nyt kaikki koulut kiinni 2 viikoksi. Ei tee kenestäkään tyhmää, ja etäopiskelu käyntiin: onhan Suomi olevinaan tietotekniikan huippumaa.

Vuorinen sekä Pelkonen kirjoittivat hyvin keskustan jäähallin mielettömyydestä.

Mittamies

Juttu apteekista leheessä 15 3. Huittisis apteekis 2006 huudeltiin nimellä asiakasta.

Venäjä ei anna Suomen sulkea rajojaan, koska sieltä kulkee jatkuvasti matkailijoita Suomeen. Venäjällähän ei koronaongelmaa ole, vai mitä ulkoministeri Haavisto?

Muut maat, myös Venäjä sulkevat rajojaan. Meillä se vaan Venäjän-raja rehottaa täysin auki ja koronaa virtaa bussilasteittain plus muulla tavoin. Onneksi Ryanair-tuonti saatiin loppumaan.

Jälkiviisasta. Olisiko vähempi ramppaaminen pitänyt koronan loitolla? Ne reissujen pettymyksetkin olisi lievempiä, jos matkailisi lähiseudulla. Tietysti kahvipöydän sädekehä rapistuu moisesta köyhäilystä.