Estarit: Kenen temmellyskenttä tuo alatori oikein on? Hirveä sekamelska erilaisia rättikattoyrityksiä...

Outoa että liikuntatoimen pikkujohto on "etätöissä" ihan oikeasti siis ihan 8 tunnin työpäiviä jopa. Onko myös kaupunkin muutkin pikkujohtajat.

Verorahoista huolissaan

Eksotessa lääkäreillä ja hoitajilla liikaa asiakkaita. Sen sijaan joissakin muissa yksiköissä ei. Työntekijät viettävät aikaansa liian paljon ilman mitään järjellistä työtä. Se ei vaan saa näyttäytyä ulospäin.

Miksi pitää aina matkustaa. Olen hyvin vähän matkusteleva ja silti olen onnellinen. Nautin omasta kodistani ja kesäisestä pihasta.

Huomio! Vaalimaantiellä Lappeenrannassa menossa asfaltointi. Koettakaa nyt hyvät ihmiset tajuta, että siellä on ihmisiä töissä. Päätöntä ohittelua ja puskurissa roikkumista, eikä välitetä nopeusrajoituksista. Oisko tutka mitä?

Miksi kaupunki esimerkiksiImatra leikkaa heti kesäkuun alussa kaikki pyöräteiden ja teiden varret. Ei ole ihme, että kimalaiset ja perhoset häviävät. Hävittäisivät sen sijaan lupiineita, että alkuperäiset kukat saisivat kukkia.

Orvokki

Lauritsalassa on nykyään hienot puitteet jalkapallolle. Ihmetyttää, miksi tytöt eivät pääse nurmelle pelaamaan edes valtakunnallisia ykkösen pelejä. Kuten on huomattu: pelillistä osaamista löytyy.

Kenen temmellyskenttä tuo alatori oikein on? Hirveä sekamelska erilaisia rättikattoyrityksiä ja rannassa vartioi kaksi vanhaa laivajuottolaa.Toisella puolen liuta lättäkattoisia vetypyydyksiä. Vain "weeraa" puuttuu!