Estarit: Keskustan monitoimihallin rahoituksesta valtaosa tulee bisnesmaailmasta. — Kisapuistossa kaikki jää kaupungin kontolle

"Ei minun takapihalle" -linjaus koskee Ukkopuistoon rakennettavan päiväkodin vastustajia.

Jotkut nuoret aikuiset, kännykkä käteen kasvaneena, jakavat kuvaa ja tekstiä. Eivät osaa kasvotusten hoitaa ihmissuhteitaan.

Eikö Saipa voisi pelata Imatran jäähallissa kotipelinsä?

Kansiareena on täysi turhake ja samoin konsultti vaikka ulkopuolinen rahoittaja löytyisikin. Vaatii 6–7 prosentin tuottoa ja lisäksi käyttökulut

Järki käteen Lappeenrannan päättäjät. Rehellinen ja avoin kustannusten selvitys, ei tarkoitushakuinen konsulttiselvitys. Kaupungin talous kuralla, vanhan korjaus riittävä 3 500 Saipan seuraajalle!

Kisapuisto kuntoon, siinä on hyvä halli meille kaikille. Vai voiko jotain muuta rakentaa, kun ei ole rahaa. Päättäjät kertokaa, miten se hoidetaan.

Ennenkuin alkaa haukkua ihmisiä luonnevikaiseksi lehtien palstoilla, pitää katsoa peiliin ja miettiä löytyisikö sieltä syy ihmisten käytökseen.

Opetustoimenjohtaja peräänkuuluttaa yhteistyötä. Mutta Pontuksen tietyt opettajat ja rehtori eivät ole kuunnelleet oppilaan ja huoltajien toiveita ja ajatuksia tuen tarpeesta.

Putin tai Gergijev. Aina myöhässä. Tyhmä venäläinen tapa.

Eksote, miksi kuntoutettavat narkkarit sijoitettu samaan taloon Kourulassa?

Hieno ja hyväntuulinen jumppatapahtuma Pusupuistossa keskiviikkona! Kiitos yrittäjille, jotka saavat yleisön hikoilemaan hymyssä suin! The perinne!

Parempi ajaa kovaa kiitotiellä kuin valtatiellä. Toivottavasti tapahtumaa vielä järjestetään. Voimia ja jaksamista Lappeenrannan ilmailuyhdistykselle.

Jouko Mannisen kirjoitus (ES 22.8.) täyttä totta! Turvataan peruspalvelut ensin ja katsotaan sitten mihin raha riittää, tuskin uuteen jäähalliin.

Hyvä kannanotto ehostuksiin. Suomessa pyörii päivittäin miljoonia purnukoita ehostuksiin. Kiellettävä tarpeettomina.

Voisiko puisto-osasto kunnostaa Myllysaaren. Alueen pitäisi olla kaupungin ykkösvirkistysalue, nyt se on irvikuva. Uimastadionin rakennus näyttää pietarilaiselta yleiseltä käymälältä.

Keskustan monitoimihallin rahoituksesta valtaosa tulee bisnesmaailmasta. Kisapuistolle sitä ei tule yhtään, kaikki jää kaupungin kontolle. Keskustahalli ainoa oikea ratkaisu.

Jussi Markkanen voisi ostaa valmiiksi tasoitetun Ikean tontin Mustolasta ja rakentaa Liiga-Saipalle vaikka kuin hienon areenan! Kaupunki tukenut jo riittävästi verovaroin!