Estarit: Vaatekeräyspaikka olisi tarpeen Lappeenrannassa

Bensan hintaa taas hilataan tappiin, vaikka ei ole mitään näyttöä öljyn kallistumisesta. Näille riittää vain oletus hinnan noususta. Voisi kupata vasta sitten, kun hinta todella nousee.

Olipa törkeä kokoomuslainen nainen A-studiossa 14.5. Kansanedustaja, minkä kansan?

Tsemppiä Eksoten kotihoito, teette mahtavaa työtä niissä puitteissa kuin on annettu! – Mummeli

Mikä ihme saisi nämä omaa etuaan ajavat poliitikot ymmärtämään, että eläkeläisillä on samat kasvavat asumis- ja elinkustannukset kuin palkansaajilla. Palkat nousevat, eläkkeet eivät?

Harri Manskiselta asiallinen kirjoitus kaupungin investointitarpeesta! Eiköhän tuosta hallihankkeesta pitäisi järjestää kuntalaisäänestys? –RP

Miten on mahdollista että kotihoidon palvelupäällikkö on niin eri mieltä asioista imatralaisen sosionomin kanssa? Halutaanko kaikki ongelmat kieltää vai silotella asioita?

Vaatekeräyspaikka olisi tarpeen. On paljon vanhoja lakanoita, joita en jaksa enää leikata matonkuteiksi. Täyttävät kaappeja. Muitakin vaatteita olisi.

Palestiinalaiset ja Israelilaiset tappelevat verissäpäin. Geneettisesti samaa porukkaa. Uskonnoista tapellaan kuten aina ja joka puolella

Puilla lämmitys oli Myllysaaren saunassa aika hankalaa.

Kun lappeenrantalainen lupaa, on se pelkkää "huulten löpinää". On kyseessä viranomainen, työnantaja, naapuri, kiinteistövälittäjä, harrastaja ym. – Teot/puhe

Hoito- ja hoivatyöt ovat kaksi eri asiaa! Hoitotöitä tekee koulutettu hoitaja! Tai ainakin pitäisi! Hoivatöitä tekee kuka vaan, hoitaa kotia ja pesee. Tai ainakin pitäisi! Kodinhoitaja ammatti takaisin.

Onpa kisat. Humalaiset suomalaiset fanit riehuvat Tanskan kisoissa.

Lopettakaa se keskustan jäähallista vouhkaaminen. Hoitakaa ne liikennejärjestelyt rautatien ali Kisapuistoon. Jää vähän rahaa rakentaa kouluja lapsille ja Veiteräkin tykkää. – Alakyläläinen

Aimo Vuorinen, hyvä kirjoitus (ES 16.5.). Marian aukio jo pilattu, pois työntävä karuudessaan.

Jäähallivouhottajat, palatkaa maan pinnalle. Heikki Järvenpään ehdotus on hyvä. Kaupungilla tärkeitäkin rahanreikiä reilusti. Ei Saipa edellä. Liikeyritys kustantakoon tuotantotilansa itse.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet