Estarit: Siilit ja sepelkyyhkyt rakastavat murskattua pähkinää ja kuorittuja auringonkukan siemeniä

Pitäkää ympäri vuoden myynnissä murskattua pähkinää ja kuorittuja auringonkukan siemeniä. Niitä tarvitaan siilien ruokintaan. Siilit rakastavat näitä, samoin sepelkyyhkyt.

Alustava kesäaika-tai normaaliaikaäänestys netissä oli susi. Tietokone hyväksyi vain yhden äänen. Ymmärrettävistä syistä.

Hyvä Ruotsi. Voititte maailmanmestaruuden 18-vuotisissa. Onnittelut.

Ihmiset valvovat viikonloppuisin illalla monta tuntia pidempään ja heräävät vastaavasti aamulla monta tuntia myöhemmin kuin arkisin. Eli he siirtyvät talviaikaan päin monta tuntia.

Lauantaiaamuna urakoitsijat harjasivat katuja Hovinpellolla. Kiitos siitä, mutta miksi osa kaduista jätettiin puhdistamatta? Unohdus vai tuletteko vielä uudestaan samalle alueelle?

Eläkkeenkorotukset merkitsevät monelle myös sitä, että veroprosentti nousee ja käteen jäävä osuus pienenee. Sekö onkin tavoite ja tarkoitus!

Kun suomalainen keskiluokka vanheni ja luovutti vallan perillisilleen, näistä olikin kasvanut porvareita, vaikkakin velkavetoisia.Niin ne juuret unohdetaan ja edetään oma etu nokassa.

Suomen Posti, juu... Lappeenrannan kaupungin 1.4. päivätty lasku tuli laatikkoon 29.4. Eräpäivä 30.4. voiko parempaa vitsiä olla?

Keskustan ongelmat katoavat, kun jaamme Etelä-Karjalan piirin kahtia. Lappeenranta ja ja pienet kunnat omaksi osioksi. – Timo Tietävä

Uusimmat uutiset