Estarit: Miksi ilotulitteet vain pitäisi kieltää? Alkoholi aiheuttaa kuolemia ja järjestyshäiriöitä läpi vuoden

Kauppojen pitää olla auki aina, mutta auraajat vetävät näköjään lonkkaa pyhinä. 6-tie uudenvuodenpäivänä kello 12.30 auraamatta.

Eikö Lappeenrannan kaupunginorkesteri soita laulukilpailujen finaalissa?

Asunto-osakeyhtiöissä taitamattomien, yli-innostuneiden miesten pitäisi hankkia omakotitalo. Menettäisivät näin omia rahojaan.

Miksi ladut nykyisin tehdään hiekalle asti? Onneksi vihdoin tuli lunta.

Eksoten virkamiehet ja päättäjät: palveluverkossa on otettava huomioon ikärakenne, palvelutarve, välimatkat ja velvollisuus järjestää lähipalveluja.

Eikö latujen ja katujen hoitajille kuulukaan joulun- ja muut pyhät?

Lemin kirkon katto on vuotanut vuosia, silti sitä ei ole haluttu korjata, koska rahat on loppu eikä velkaa ole haluttu ottaa. Peili käteen ja pulinat pois!

Sitten kun Venäjä lajittelee roskat, Kiina ei ammu raketteja, eikä Afrikassa tehdä avotulia, Suomi voi siirtyä myös ekoaikaan, muuten yhtä tyhjän kanssa.

Hiihtolatujen kunnosta valittajat, menkää auratuille kaduille hiihtämään. Sinnehän te neuvotte kävellen kuntoa hoitavat. Niitä ei ole hiekoitettu.

Jouluaika päättyy loppiaisena, mutta joidenkin mielestä jouluvalot ovat asiallisia ja paikallaan vielä juhannuksena

Muistakaa laduntekijät, että suurin osa meistä hiihtäjistä kiittää ja arvostaa työtänne niin täällä Lappeenrannassa kuin toivottavasti myös Luumäellä.

Miksi aura-autot Kalevankadulla eivät auraa kadun reunaa pitkin. Posti ei yletä laatikolle. – Kaksi kertaa laatikkoa siirtänyt

Maksan 50 euroa konserttilipusta. Onko minun tehtäväni sytyttää artisti vai päinvastoin, Danny?

On oikeus tietää, missä elintarvikkeissa käytetään palmuöljyä ja mihin sen käyttö vaikuttaa? Tuote-esittelyssä öljyn käyttö harhautetaan eri nimikkein.

Eikö ensimmäiseksi kannattaisi kieltää sellaiset asiat, kuten tupakointi, joista oikeasti on paljon enemmän haittaa. Ilotulitekielto aiheeksi vasta sen jälkeen.

Miksi ilotulitteet vain pitäisi kieltää? Alkoholi aiheuttaa kuolemia ja järjestyshäiriöitä läpi vuoden.

Onneksi kukaan ei väitä, että Venäjä olisi sivistysvaltio. Yli tuhat venäläistä on hakenut Suomesta poliittista turvapaikkaa.

Utissa on jo 30 helikopteria. Miksi sinne tarvitaan vielä yksi lisää?