Estarit: Seinien repiminen Kesämäen koulusta on hullun hommaa

Taipalsaarentien alinopeuksista hermonsa menettäneiden kannattaa rauhoittua ja miettiä omaa aggressiivista ajokäyttäytymistään.

Onpa aikamoinen unelma tämä kanavahanke Imatralla että sen jälkeen tulisi 5 miljoonaa venäläistä Saimaalle kääntäen, se olisi Saimaan tuho ja samaten koko luonnon menetys Saimaan alueella. Tosi huolestunut.

Väkisin yritetään saada jäähalli keskustaan. Naurettavia selityksiä ruuhkan määrästä ja parkkipaikkojen riittävyydestä. Toivottavasti valtuusto viimeistään lyö luun kurkkuun näille "asiantuntijoille".

Finnkino. Laittakaa edes yksi näytös elokuvaa A Hidden life klo 17. On melkein kolmen tunnin elokuva ja esitykset liian myöhään!

Länsisuomalaisilla ja ruotsinsuomalaisilla on hyvä itsetunto ja siksi he eivät ole kateellisia. Onko itäsuomalaisten huono itsetunto perua evakkoajoilta, kun joutui elämään toisten nurkissa?

Seinien repiminen Kesämäen koulusta on hullun hommaa. Jokainen oppilas ja jokainen opetusryhmä tarvitsee rauhallisen oppimisympäristön.

Lehden tekstikokojen uusiminen on sekava! Otsikot kissankikokoisin kirjaimin, lihavoidut "otsikot" tekstin välissä ja sama perään pienellä. Koko sivun kasvokuvat noloja. Radio ja tv-ohjelmien sekasotku oma lukunsa!

Toivottavasti Eksote panostaa näissä yt-neuvotteluissa siihen että lähiesimiehet ovat henkilöstöjohtamisen ammatilaisia, panostavat työhyvinvointiin ja arvostavat työntekijöitä ammattilaisina ja ihmisinä. Työntekijä

Kyllä Eksoten ajan varaus on "hanurista" kun oman pitäjän terveyskeskukseen ajat pitää kierättää Lpr:n kautta, linjat aina tukkeesa, tilasi mihin aikaan tahansa. YXZ

Hyvä Seppo Aho! Juuri näin. Jäähalli pitää saada keskustaan, vaikka väkisin. Hinta saadaan näyttämään sopivalta, sillä sehän on vain matematiikkaa.

Kauppakeskusten kauppiaat ovat varmaan tyytyväisiä jos parkkihallit ovat täynnä kolme tuntia pelien aikana eikä asiakkaat mahdu pysäköimään.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset