Estarit: Olisiko Suomessa asiat toisin, jos miehiäkin välillä nimettäis päättäville paikoille?

Kirjailija Piia Leinon kirjassa kansalaisuus loppuu, kun ihminen täyttää 75 vuotta. Sen jälkeen jokainen saa tulla toimeen omineen. Tänään fiktiota, mutta tulevaisuudessa ehkä faktaa.

Mihin lakiin perustuu se, että ministerit voivat ottaa tolkuttoman määrän avustajia. Nyt heitä on noin 80. Olemme äänestäneet kansanedustajat. Emme ole äänestäneet avustajia. Me veronmaksajat kaiken tämän maksamme.

Hyvä Riitta! Järjen ääni. Poliitikot pihalle Eksotesta suhmuroimasta ja lääkärit kokoustamasta potilaita hoitamaan.

Rajojen sulkeuduttua, missä viipyvät Rajavartiolaitoksen lomautukset? Kysyy veronmaksaja.

Arvot hukassa, yli sata vuotta oleva Luumäen osuuspankki menee halpamyyntiin. Näin ei tehdä Lemillä eikä Savitaipaleella.

Riitta Munnukka kirjoittaa "Eksoten maine riitelyn tyyssijana on lopetettava". Kuitenkin edeltävä teksti on selvää riitelynhaluisen poliitikon jälkiviisautta.

O.Tikka.

Kenen mahtava idea on antaa luvat turistilennoille henäkuussa Lappeenrannasta. Toivottavasti vain matkaliput menosuuntaan.

Viipurin Pyöräilijät! Nyt tulevana viikonloppuna kyläpyöräilemään turvaetäisyydet säilyttäen. Huolto- ja ensiapuryhmä koronatestejä heiltä ottamaan.

Onko Asuntopalvelulla Hyötiöntiellä rengashotelli? Yhden asunnon ulkopuolella nelisenkymmentä autonrengasta seinän vieressä. Paloturvallisuus!

Kyllä on koronavirus kovilla, kun sen täytyy ymmärtää olla tartuttamatta lapsia täyteen ahdetuissa linja-autoissa.

Olisiko Suomessa asiat toisin, jos miehiäkin välillä nimettäis päättäville paikoille?

Kokkareita ja persuja ei häiritse, että Eksoten tarkastuslautakunnan juristikulut maksaa firma, vaikka sössivät koko jutun. Miksi Vesterisen vastaavia kuluja ei tulisi maksaa? Kaunaiset, huhuh.

Nyt kannattaa käräjöidä, jos on aihetta, Eksotea vastaan, koska Eksote maksaa kummankin osapuolen oikeudenkäyntikulut (vrt. M-L V)

Syyttävät lehtikirjoittelut ja kantelu Eksoten/Vesterisen asiasta: kertoo vihasta, vainosta, jota on ihmisten välillä. Riitelyä, mustamaalaamista. Kärsijöinä Eksote, henkilökunta ja veronmaksajat.

Koulut avataan, miksi katumaalaus peruttu? Lapsia käy sääliksi.