Ihmiset saavat auringonlaskukuvan loistamaan, viikon Saimaa-kuva on yhtä aikaa leiskuva ja zen — Viime viikon paras otos houkuttelee lähtemään, katso kuvat tästä

Lukijoiden Saimaa-kuvia julkaistaan viikoittain Etelä-Saimaan nettisivuilla.

Tiina Luoranen

 Lappeenrannassa Korkkitehtaan rannassa auringonlasku on aina kaunis.
Lappeenrannassa Korkkitehtaan rannassa auringonlasku on aina kaunis.

Etelä-Saimaa julkaisee viikottain lukijoiden lähettämiä Saimaa-kuvia. Joka viikko lehden kuvaajat valitsevat viikon parhaan otoksen. Tällä kertaa valinnat tehtiin kahden viime viikon ajalta.

Viime viikon kuvista paras oli Tiina Luorasen kuva. Kuvassa on Saimaa-kuvien kestotähti auringonlasku, mutta kuvan kaksi ihmishahmoa tekevät otoksesta kiinnostavan. Kuva leiskuu auringon vetäytyessä yöpuulle, mutta huokuu samalla suurta tyyneyttä illan varjoon kietoutuneiden ihmisten ansiosta.

Edellisen viikon kuvista kärkipaikalle nousee Natalja Zeleznjakovan otos Taipalsaaren Sarviniemestä. Siitäkin huokuu rauhaa, mutta kivet ja pieni väre vedessä tuo kuvaan särmää. Horisontissa siintävä aurinko ja saaret houkuttelevat lähtemään.

Natalja Zeleznjakova

Aurinko laskee Saimaan syliin myös Sarviniemessä Taipalsaarella.
Aurinko laskee Saimaan syliin myös Sarviniemessä Taipalsaarella.

Saimaa-kuvia voit lähettää alla olevan lomakkeen kautta, osoitteeseen saimaakuvat@esaimaa.fi tai WhatsAppilla numeroon 040 141 6530.  

Lähetäthän vain itse ottamiasi kuvia tai kuvia, joihin sinulla on oikeudet. Kirjaa mukaan tausta- ja lisätietoja kuvasta, eli esimerkiksi missä kuva on otettu. Suosi mieluiten vaakakuvia. 

Luetuimmat