Kaupallinen yhteistyö

Vain yksi Firmaliigan yrityksistä kartutti pistesaldoaan, kun SaiPa hävisi perjantain kotiottelun Pelicansia vastaan

Vain yksi Firmaliigan yrityksistä kartutti pistesaldoaan, kun SaiPa hävisi perjantain kotiottelun Pelicansia vastaan

SaiPan perjantainen 2-7 tappio Pelicansia vastaan jätti myös Firmaliigan yritykset ennätyksellisen heikoille pisteille. Kaikista Firmaliigan yrityksistä ainoastaan Lappeenrannan Rakennuslasi keräsi tältä kierrokselta yhden pisteen veikkaamalla kotijoukkueen maalimäärän oikein. 

K-Supermarket Rakuuna jatkaa edelleen Firmaliigan kärjessä kolmen pisteen erolla kakkosijan jakaviin IKH Lappeenrantaan ja Lappeenrannan Rakennuslasiin. Seuraava SaiPan kotipeli pelataan tiistaina 18.12., silloin vastustajaksi Kisapuistoon saapuu TPS.  

Pistepörssi 14.12.2018.jpg

Firmaliigan pistelasku

Firmaliigassa yritykset veikkaavat SaiPan runkosarjassa pelattavien 30 kotiottelun tuloksia. 

Firmaliigan pistelasku: 

• Kolme pistettä oikeasta lopputuloksesta varsinaisella peliajalla 
• Kaksi pistettä veikkaamalla kotijoukkueen voiton tai häviön oikein 
• Yksi piste veikkaamalla kotijoukkueen maalimäärän lähimmäksi oikein

Pistelaskussa huomioitavaa:

Jos firma veikkaa esimerkiksi ottelun lopputuloksen oikein ja samalla kotijoukkueen voiton tai häviön oikein, se kolme pistettä oikeasta lopputuloksesta, mutta ei kahta lisäpistettä voiton tai häviön oikein veikkaamisesta. Eli yhdeltä kierrokselta voi ansaita pisteet vain yhdestä kategoriasta: Oikea lopputulos, voitto tai häviö, lähimmäis oikein veikattu maalimäärä. 

Firmojen välistä tilannetta seurataan Firmaliigan omassa sarjataulukossa. Sarjataulukko julkaistaan printissä aina otteluveikkausten yhteydessä ja verkossa osoitteessa  www.esaimaa.fi/firmaliiga 

Seuraa Firmaliigaa myös Facebookissa