Kaupallinen yhteistyö | Etelä-Karjalan Osuuspankki

Ensimmäinen kotitappio kismittää SaiPaa sen verran, että lauantain kotipelissä tulee voitto HIFKiä vastaan, arvelee Antti Mansikka

Lauantaina Kisapuistossa ollaan 1970-luvun tunnelmissa.

Kaikki putket loppuvat joskus, niin myös Saipan pitkä kotivoittojen putki päättyi torstaina, kun TPS voitti 2-1.
Kaikki putket loppuvat joskus, niin myös Saipan pitkä kotivoittojen putki päättyi torstaina, kun TPS voitti 2-1.

Lauantaina pelataan 3.11. SaiPan 70-vuotisjuhlaottelu Kisapuistossa. Onko vastustajaksi saapuva HIFK mieluinen vastustaja, Etelä-Karjalan Osuuspankin taloushallintopäällikkö Antti Mansikka?

– HIFK on aina mieluisa vastus ja sytyttää varmasti niin SaiPan kuin kotiyleisönkin. Itsellenikin HIFK on erityinen vastus, koska se on serkun poikien suosikki. Terveisiä vaan sinne Helsinkiin!

Torstain pelissä tuli ensimmäinen kotitappio seitsemän voitetun kotipelin jälkeen. Miten se vaikuttaa lauantain peliin ja miten lauantain pelissä käy?

– Saipa hävisi taistellen, joten varmasti jäi ensimmäinen kotitappio kaivertamaan myös joukkuetta. Toivottavasti siitä saadaan latausta lauantain peliin, ja tullaan heti oikealla asenteella jäälle. Jos ja kun tuo taisteluasenne löytyy heti pelin alusta lähtien, on SaiPalla hyvät mahdollisuudet voittaa. Täysi Kisapuisto tietenkin auttaa kannustamalla SaiPaa tunteella. Itse tietenkin odotan voittoa.

Miltä SaiPan alkukausi näyttää sinun mielestäsi?

– Onhan tämä ollut poikkeuksellisen kahtiajakoinen kauden avaus. Kotona on kulkenut erinomaisesti ja otteluita on voitettu kovalla prosentilla. Toisaalta vieraissa peli ei ole kulkenut oikein missään vaiheessa, ja varsinkin maalinteko on tökkinyt. Sarjataulukossa ollaan kuitenkin vielä hyvissä asemissa, joten kokonaisuutena positiivisen puolella ollaan. Jos vieraissa vielä pystytään parantamaan, on playoffs-paikka todennäköinen.

Kuka pelaaja on yllättänyt sinut positiivisesti?

– En tiedä oliko se varsinainen yllätys, mutta Tyler Morley on tehnyt vaikutuksen. Suhteellisen pienikokoiseksi pelaajaksi pelaa kovaa ja on vahva karvauspelissä. Aktiivisesta pelistä onkin ollut palkintona hyvä pistesaalis. Toivottavasti Tyler jatkaa Saipassa seuraavallakin kaudella.

Lauantaina juhlitaan SaiPan 70-vuotista taivalta, ja SaiPan nettisivulla on kilpailu, jossa yksi pelaajista on maskeerattu tuon vuosikymmenen Kiss-yhtyeen kunniaksi varsin hurjaksi. Mitä arvelet, kuka pelaaja on kysymyksessä?

– Tämä oli vaikea tehtävä, mutta jos pelaajaksi lasketaan myös Saipan johto, niin juttuhan on selvä. Tämä on selvästi Markkasen Jussi!