Kaupallinen yhteistyö | Scandic Hotels Lappeenranta

SaiPan helpolta näyttävät pelit Sportia ja KooKoota vastaan voivat Tomi Saarelaisen mukaan ollakin hankalia voittaa

Vaasan Sport taistelee pleijaripaikastaan varmasti kynsin hampain ja vaikka KooKoolla ei ole niihin enää mahdollisuutta, se voi juuri sen takia pelata vapatuneesti.

Viidestä Kaakon derbystä on neljä päättynyt SaiPan voittoon varsinaisella peliajalla tai jatkoajalla. Lauantaina Kouvolassa pelataan kauden viimeinen SaiPan ja KooKoon välinen ottelu kaudella 2018-19.
Viidestä Kaakon derbystä on neljä päättynyt SaiPan voittoon varsinaisella peliajalla tai jatkoajalla. Lauantaina Kouvolassa pelataan kauden viimeinen SaiPan ja KooKoon välinen ottelu kaudella 2018-19.

SaiPalla on tällä viikolla ensin kotipeli Vaasan Sportia ja lauantaina Kouvolassa KooKoota vastaan. Ennakkoon ajatellen SaiPalla olisi hyvä mahdollisuus kasvattaa pistetiliään näitä sarjataulukon häntäpään ja pudotuspeliviivan alapuolella olevia joukkueita vastaan. Onko tiedossa helpot kuusi pistettä, Scadic Lappeenrannan Tomi Saarelainen?

— Hankala vieras tulossa Vaasasta. Sport haluaa pisteet hinnalla millä hyvänsä, koska halu pleijareihin on kova. KooKoo on helpompi, koska heidän pelit päättyy, tosin pelaajilla on tarvetta näyttää, että työpaikka löytyisi ensi kaudelle.

Jos Saipa saisi täyden pistepotin noista otteluista, sillä olisi hyvät mahdollisuudet päästä kuuden parhaan joukkoon ja säälipelijariviivan yläpuolelle riippuen tietenkin, miten muut pelaavat. Minkälaiset mahdollisuudet SaiPalla on mielestäsi suoraan pudotuspelipaikkaan tällä kaudella?

— Kaiken täytyy onnistua, että päästään suoraan.

Jos kuitenkin paikka varsinaisissa pudotuspeleissä pitää lunastaa säälipleijareissa, mikä olisi mieluinen joukkue näihin kiihkeisiin peleihin?

— Tuosta porukasta Ilves Saipalle mieluisin vastustaja.

Lauantaina pelataan runkosarjan viimeinen Kaakon derby Kouvolassa. Edellisistä viidestä SaiPan ja KooKoon välisistä peleistä kolme on päättynyt SaiPan kolmen pisteen voittoon, yksi SaiPan jatkoaikavoittoon ja yhden ottelun KooKoo voitti niukkaakin niukemmin eli 1-0. Onko näissä derbyissä enemmän hohtoa kuin muissa otteluissa ja mitä veikkaat lauantaina ottelun tulokseksi?

— SaiPa näyttää, että on kaakon komentaja. Eli voitto tulee Kouvolasta.