Kaupallinen yhteistyö

Firmaliigan kymmenestä yrityksestä kaikki tienasivat tältä kierrokselta pisteitä

Firmaliigan kymmenestä yrityksestä kaikki tienasivat tältä kierrokselta pisteitä

Lukko joutui lähtemään yhden pisteen voimin kotiin perjantaina, kun Saipa voitti vierasjoukkueen jatkoajalla lukemin 3-2. SaiPan lisäksi myös Firmaliigassa tienattiin kahden pisteen potteja.

Muista yrityksistä poiketen Stark sai vain yhden pisteen ja tippui näin pistepörssin kolmannelle sijalle tiputtaen samalla jaetulta kolmannelta sijalta sekä Liiga Sport Wearin että OP Etelä-Karjalan neljännelle sijalle. K-Supermarket Rakuuna on edelleen pistepörssin kärjessä kolmen pisteen erolla toista sijaa pitävään Lappeenrannan Rakennuslasiin.

Pistepörssi 08022019.jpg

Firmaliigan pistelasku

Firmaliigassa yritykset veikkaavat SaiPan runkosarjassa pelattavien 30 kotiottelun tuloksia. 

Firmaliigan pistelasku: 

• Kolme pistettä oikeasta lopputuloksesta varsinaisella peliajalla 
• Kaksi pistettä veikkaamalla kotijoukkueen voiton tai häviön oikein 
• Yksi piste veikkaamalla kotijoukkueen maalimäärän lähimmäksi oikein

Pistelaskussa huomioitavaa:

Jos firma veikkaa esimerkiksi ottelun lopputuloksen oikein ja samalla kotijoukkueen voiton tai häviön oikein, se kolme pistettä oikeasta lopputuloksesta, mutta ei kahta lisäpistettä voiton tai häviön oikein veikkaamisesta. Eli yhdeltä kierrokselta voi ansaita pisteet vain yhdestä kategoriasta: Oikea lopputulos, voitto tai häviö, lähimmäis oikein veikattu maalimäärä. 

Firmojen välistä tilannetta seurataan Firmaliigan omassa sarjataulukossa. Sarjataulukko julkaistaan printissä aina otteluveikkausten yhteydessä ja verkossa osoitteessa  www.esaimaa.fi/firmaliiga 

Seuraa Firmaliigaa myös Facebookissa