Kaupallinen yhteistyö | Etelä-Karjalan Osuuspankki

Antti Mansikka veikkaa Saipalle lähes täyttä pistepottia kahden kotipelin viikosta Ässiä ja Lukkoa vastaan

Nykyisellä menolla SaiPalla on Etelä-Karjalan Osuuspankin taloushallintojohtajan mukaan täydet mahdollisuudet suoraan pudotuspelipaikkaan.

Niclas Westerholmin torjunnat pitivät SaiPan kiinni kolmen pisteen voitossa viime kotiottelussa KooKoota vastaan. Tällä viikolla Saipa pelaa Kisapuistossa keskiviikkona Porin Ässiä ja perjantaina Rauman Lukkoa vastaan.
Niclas Westerholmin torjunnat pitivät SaiPan kiinni kolmen pisteen voitossa viime kotiottelussa KooKoota vastaan. Tällä viikolla Saipa pelaa Kisapuistossa keskiviikkona Porin Ässiä ja perjantaina Rauman Lukkoa vastaan.

SaiPalla on tällä viikolla kahden kotiottelun viikko. Etelä-Karjalan osuuspankin taloushallintojohtaja Antti Mansikka, miten SaiPa näissä pelaa? Paljonko jää pisteitä plakkariin otteluista sarjan jumboa Ässiä vastaan keskiviikkona ja sitten perjantaina muutaman pykälän SaiPaa ylempänä olevaa Lukkoa vastaan?

— SaiPa näyttäisi olevan nyt paremmassa vedossa kuin joulu—tammikuussa, joten veikkaisin, että hyvin menee nämäkin pelit. Joukkue on saanut taas sellaista taisteluilmettä, jolla voitetaan kaksinkamppailuja. Lähdetään siitä, että SaiPa voittaa Ässät suoraan ja Lukon jatkoajalla.

 

Saipa on sarjataulukossa tällä hetkellä yhdeksäntenä ja vahvasti kiinni säälipleijaripaikassa, mutta toisaalta varsinainen pudotuspelipaikkakin on vain neljän pisteen päässä. Minkälaisina näet Saipan mahdollisuudet suoraan kuuden parhaan joukkoon?

— Ei se suora pudotuspelipaikkakaan mahdoton ole, jos joukkue pystyy jatkamaan hyvällä itseluottamuksella, eivätkä loukkaantumiset haittaa liikaa. Toisaalta säälipleijarit eivät ole mitenkään huono juttu SaiPalle, vaikka lepoaika jää silloin pienemmälle. Ainakin pelejä nähtäisiin täällä Lappeenrannassa enemmän, ja viime kauden matsit Pelicansia vastaan oli hyvää katsottavaa.

Liigan kärjessä ovat Kärpät ja Tappara. Eikö tästä tule sellainen deja vu -tunne, että näinhän se on ollut ennenkin ja onko sarja näin ollen lainkaan kiinnostava?

— Kieltämättä Kärppien dominointi runkosarjassa on masentavaa katsottavaa, ja liiga olisi kiinnostavampi, jos mikään yksi joukkue ei olisi noin ylivoimainen. Keskikasti on kuitenkin erittäin tasainen, joten mielenkiinto pysyy yllä näin SaiPan kannattajana. Mestaruus taitaa kuitenkin jälleen mennä tuttuihin seuroihin.

 

Keskiviikon ottelu on kummiottelu, johon saa kaksi istumapaikkalippua aikuiselle ja lapselle 25 eurolla? Aiotko lähteä kummilapsen kanssa katsomaan ottelua paikan päälle?

— Nyt en valitettavasti pääse peliin muiden kiireiden vuoksi. Toivottavasti kuitenkin moni tarttuu tarjoukseen, ja Kisapuisto olisi täynnä katsojia.